Jurgen von Schmidt

Junior Business Manager

Jurgen stelt zie graag zelf aan je voor;

"Ik zou durven zeggen dat ik een passie heb voor krachttraining en mijn kennis verbreden. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren over van alles en nog wat. In mijn vrije tijd kijk ik daarom ook regelmatig documentaires of lees ik boeken (non fictie) over veel verschillende onderwerpen.

Ook is krachttraining een groot deel van mijn vrije tijds besteding, het helpt me bij het ontspannen en om m’n hoofd leeg te maken. Daarnaast vind ik het ook gewoon heel leuk om bek af met een gevoel van voldoening naar huis te gaan.

Vanaf eind augustus loop ik stage bij G-Nius als Junior Business Manager. Deze stage is onderdeel van mijn studie bedrijfskunde. Naast het meelopen als Junior Business Manager bij G-Nius ga ik als bedrijfskundige aan de slag met een onderzoek over employer branding.”

Jurgen von Schmidt -- G-Nius