Nick Verspoor

Business Manager

Nick is sinds juli 2022 onderdeel van ons team als Business Manager. Met zijn jarenlange kennis en expertise weet hij als geen ander hoe hij een perfecte match kan maken tussen een opdrachtgever en een IT-professional.

Nick heeft een no-nonsese mentaliteit. Hij beschrijft zichzelf als een echte aanpakker die kansen ziet en deze zo optimaal mogelijk benut.

Buiten zijn werk vindt Nick het fijn om in beweging te zijn. In de vroege ochtend trekt hij graag zijn hardloopschoenen aan om met de juiste focus en mindset zijn werkdag te beginnen. Als de werkdag voorbij is besteed hij zijn vrije tijd het liefst zo veel mogelijk met zijn gezin, vrienden en familie.

Lekker borrelen, hapjes eten, koken en vooral veel leuke dingen doen. Wat dat betreft is Nick een echte levensgenieter.

‘’Wat mij het meeste drijft in mijn werk, is om ECHT te kijken te kijken wat de juiste match is voor zowel de professional als voor de opdrachtgever en via die weg te werken aan de perfecte Win-Win situatie! Hiermee wil ik graag het verschil maken. 

De visie van G-Nius sluit hier helemaal perfect bij aan. De vrijheid die ik krijg om ‘mijn eigen business’ te runnen met de juiste handvaten die ik aangereikt krijg, maakt dat ik hier succesvol in kan zijn. Dit in combinatie met een hartstikke leuk en hecht team met collega’s die stuk voor stuk hard werken, maar waar er ook zeker ruimte is voor een gezonde dosis humor, maakt dat G-Nius voor mijzelf de perfecte match is."

Wil jij kennismaken met Nick? Hij nodigt je graag voor een kop koffie!

G-Nius 2022 - Nick Verspoor

10 Vragen voor Nick

 1. Koffie of thee?
  Koffie.
 1. Streamingsdienst of tv?
  Streamen. En waar kijk je dan naar? Netflix en Videoland. Ik wel van een beetje actie.
 1. Strandvakantie of een actieve vakantie?
  Een combinatie. Ga mij niet de hele dag op een strandbedje neerleggen, dan word ik gek. Maar ik vind het wel lekker om lekker te chillen en dat te combineren met wandelen. Of in ieder geval leuke dingen doen. Het je nog een favoriete bestemming? Ik zou heel graag nog een keer een mooie reis in Canada willen maken.
 1. Ochtend- of avondmens?
  Beide. ‘s Avonds een vent, ‘s ochtends een vent.
 1. Koken of uit eten?
  Ook beide. Ik vind het heel leuk om te koken, lekkere nieuwe dingen te maken. Maar ik kan het ook wel heel erg waarderen om lekker uit eten te gaan.
 1. Sporten of bankhangen?
  Sporten. Lekker hardlopen.
 1. Wijn of bier?
  Beide, maar als ik moet kiezen bier.
 1. Fietsen of lopen?
  Lopen.
 1. Hond of kat?
  Geen van beide.
 1. Ontbijt of avondeten?
  Avondeten. Wat is je lievelingseten? Ik vind alles lekker.