Sven Everaert

Junior Marketing Consultant

Mijn naam is Sven Everaert, ik ben een 19-jarige student uit het bruisende Eindhoven. Momenteel ben ik bezig met mijn studie ORM aan de Fontys. Als onderdeel van mijn opleiding krijg ik de kans om mijn theoretische kennis in de praktijk te brengen door stage te lopen op de marketingafdeling van G-Nius. Daarnaast ga ik ook het recruitment- en salesteam ondersteunen. Zo kan ik binnen alle werkvelden binnen G-Nius ervaring op doen.

Tijdens het Career-event van de Fontys heb ik kennisgemaakt met G-Nius. Dit is een event om studenten en bedrijven samen te brengen voor stage- en starterskansen. Onder de honderd bedrijven waar ik mee kon spreken, stak G-Nius er voor mij met kop en schouders bovenuit. De persoonlijke aandacht die zij mij gaven, maakte voor mij het verschil. Dit leidde tot mijn keuze voor een stage bij G-Nius.

Ik ben zeer tevreden met mijn stageplek, omdat de persoonlijke aandacht waarmee ze mij overtuigde nog steeds voelbaar is. G-Nius hecht waarde aan collegialiteit en professionaliteit. Dit maakt het voor mij een ideale plek maakt om stage te lopen en ervaring binnen de arbeidsmarkt op te doen..

Het is een leuke uitdaging waar ik vol enthousiasme aan ben begonnen, en ik kijk uit naar de uitdagingen en leermomenten die op mijn pad zullen komen bij G-Nius.

Sven-junior-marketing-G-Nius