Kom jij ons team versterken?

Vanuit het centrum van 's-Hertogenbosch werkt ons team met veel aandacht en passie aan het maken van de perfect match tussen onze opdrachtgevers en professionals.

Wil jij onderdeel worden van ons jonge en innovatieve team? Bekijk dan onze vacatures.

Kom jij ons team versterken

Sollicitatieprocedure

Je wil graag bij G-Nius komen werken. Dat is leuk nieuws. We maken dan ook graag kennis met je. Wanneer je bij ons solliciteert zijn er een aantal stappen waaruit ons sollicitatieproces bestaat. Om je een duidelijk beeld te geven hebben wij alle stappen voor je op een rij gezet. Voor meer toelichting op onze sollicitatieprocedures klik je hier.

Stap 1: Solliciteren

Stap 2: Beoordeling

Stap 3: Het eerste gesprek

Stap 4: Het tweede gesprek

Stap 5: Een aanbod

Stap 6: Welkom!

Wat zeggen onze collega's

Ruben-van-Hal_Gnius

Ruben van Hal
Business manager

"G-Nius staat voor kwaliteit en daadkracht, ondersteund door een servicegerichte aanpak. Dit zijn kernwaarden die erg bij mij passen en daarom heb ik het al meer dan 4 jaar lang naar mijn zin bij G-Nius.
De warme verbintenis die wij hebben met zowel professionals als opdrachtgevers zorgt ervoor dat er lange termijnrelaties ontstaan en dat is erg prettig."

Marcel

Marcel Roestenberg
Recruiter

"G-nius is voor mij een tweede thuis. In de ochtend genieten van een heerlijke verse kop koffie terwijl mijn collega’s me op de hoogte brengen van alles wat er die dag op de planning staat. In samenspraak met de accountmanagers zoek ik de optimale match voor zowel vacature als eigen medewerkers. In de middag lunchen we gezamenlijk en standaard hoort daar een korte wandeling bij, zodat we weer fris de middag te lijf kunnen gaan. G-Nius is een warme en empathische onderneming, die voor zowel de klanten als werknemers een optimale match probeert te maken. "

Joep Broeders Junior Business Manager

Joep Broeders
Junior business manager

"Sinds de eerste dag heb ik al een fijn gevoel bij G-Nius. Het is een fijn team om mee samen te werken en zeker ook professioneel. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om aan de slag te gaan bij G-Nius. Dat is wat mij in het begin erg heeft verbaasd. Het is een fijne manier van werken. Ik voel me erg betrokken bij het team en zo voel je je al snel serieus genomen. Bij vragen of andere dingen kan je iedereen zo aanspreken of eventueel even bellen. De begeleiding ervaar ik daarom als erg goed. Kortom is het werken bij G-Nius erg leuk en bevalt het me zeer."

Mike-Essed bij G-Nius

Mike Essed
Business manager

“Ik vind het leuk om iedere dag aan de slag te gaan bij G-Nius vanwege de mensen en informele sfeer. Er is tijd voor dolletjes onder elkaar en er wordt veel gelachen, dat kan ook omdat er vanzelfsprekend ook hard gewerkt wordt. Dat zijn voor mij de ingrediënten om duurzaam en succesvol te blijven werken.”

Suzanne Verheijden G-Nius

Suzanne Verheijden
Marketing & communicatie

"G-Nius werkt met veel betrokkenheid aan een sterke relatie met opdrachtgever en medewerkers. Er wordt goed geluisterd naar elkaar en persoonlijk contact staat voorop. De sfeer binnen het team is informeel en respectvol. En er is genoeg ruimte om te lachen. Samen wandelen na de lunch geeft extra energie voor de middag en is gezond en gezellig. Dit zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

Frank Claassen

Frank Claassen
Business manager

"Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind is de manier hoe G-Nius zich onderscheidt van onze concurrenten. Eerlijkheid, kwaliteit voor kwantiteit, persoonlijk contact, heldere afspraken en een communicatie die twee kanten opgaat. Dit zijn de ingrediënten van waaruit wij een samenwerking starten, zowel met onze professionals als met onze opdrachtgevers. Waarden om trots op te zijn en waarden die we als team uitdragen."

Ilias el arquioui

Ilias El Aquioui
Business manager

"G-Nius gaat voor kwaliteit en levert dat ook, door eerlijk en transparant te zijn naar zowel de professional als de opdrachtgever. Dat is voor mij de reden waarom ik voor G-Nius heb gekozen, omdat het bij mij als persoon past om eerlijk en transparant te communiceren naar mensen toe. Het is een hecht team met veel respect voor elkaar en daarbij is het intern een echte familie wat tot een succes leidt. Om optimaal te kunnen presteren begint het bij plezier, er is intern een fijne sfeer waardoor je met veel plezier naar je werk gaat. Zo organiseert G-Nius sporadisch leuke activiteiten."

Contact

Wil je meer weten over werken bij G-Nius? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.