Werken bij G-Nius

Vanuit de binnenstad van 's-Hertogenbosch werken wij samen met veel aandacht en passie aan het maken van de perfect match tussen onze opdrachtgevers en professionals.

Dit doen wij met onze PRIDE-werkwijze. Deze werkwijze staat voor persoonlijk contact, respect, integriteit, duurzaamheid en expertise. Dit betekent dat wij een open en eerlijke cultuur hebben binnen G-Nius. Dit uit zich in een professioneel en hecht team en een informele en gezellige sfeer op kantoor.

Zijn wij een match?

Wanneer je komt werken bij G-Nius word je onderdeel van een betrokken en energiek team. Bij ons krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid over je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

G-Nius werkwijze

Sollicitatieprocedure

Je wilt graag bij G-Nius komen werken. Dat is leuk nieuws! We maken dan ook graag kennis met je. Wanneer je bij ons solliciteert zijn er een aantal stappen waaruit ons korte sollicitatieproces bestaat. Om je een duidelijk beeld te geven hebben wij alle stappen voor je op een rij gezet. Voor meer toelichting op onze sollicitatieprocedures klik je hier.

Stap 1: Solliciteren

Stap 2: Eerste kennismaking

Stap 3:Tweede gesprek

Stap 4: Het aanbod

Stap 5: Welkom!

Contact

Wil je meer weten over werken bij G-Nius? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.