Werken als Business Managers bij G-Nius

Bij G-Nius ben je als Business Manager actief in een “360 graden” rol. Je draagt de zorg en verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw relatiebestand en ben je de verbinding tussen onze professionals en opdrachtgevers.

Wij vinden kwaliteit en open communicatie bij G-Nius van essentieel belang. Dit waarborg je door in gesprek te gaan en te luisteren naar opdrachtgevers en professionals. Zo kan je de wensen en behoeften van beide partijen in kaart te brengen en advies op maat bieden.

Wil jij Business Manager worden bij G-Nius en ben je benieuwd hou jouw dag eruit gaat zien? Bekijk dan de onderstaande video.

Loop een dag mee met een Business Manager

Ruben van Hal is Business Manager bij G-Nius. Hij hecht veel waarde aan het opbouwen en behouden van een sterk en solide netwerk. Hiervoor steekt hij veel energie in het onderhouden van persoonlijk contact met zijn relaties. Een tevreden opdrachtgever en professional is een belangrijke drijfveer in zijn werk.

Bekijk de onderstaande video en loop een dag mee met Ruben. Hij laat je zien hoe een dag van een Business Manager bij G-Nius eruit ziet.