Wat zeggen onze collega's

Hoe is het om te werken bij G-Nius? Onze collega's Frank Claassen en Michael Bandel geven antwoord op deze vraag.

Frank Claassen is al sinds 2017 onderdeel van ons team als Business Manager. Ook Michael Bandel heeft al vele jaren ervaring binnen G-Nius. Hij heeft een uitstap gemaakt om zichzelf verder te ontwikkelen maar is weer terug op het oude honk.

In de onderstaande video vertellen zij wat werken bij G-Nius zo leuk maakt.

Tip: bekijk hier de bloopers 😉

Dit zeggen onze collega's over werken bij G-Nius

Frank Claassen - G-Nius

Frank Claassen
Lead Sales &
Business Management

"Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind is de manier hoe G-Nius zich onderscheidt van onze concurrenten. Eerlijkheid, kwaliteit voor kwantiteit, persoonlijk contact, heldere afspraken en een communicatie die twee kanten opgaat. Dit zijn de ingrediënten van waaruit wij een samenwerking starten, zowel met onze professionals als met onze opdrachtgevers. Waarden om trots op te zijn en waarden die we als team uitdragen."

Mike van Strien - G-Nius

Mike van Strien
Business Manager

"Voorheen zat ik bij een middelgrote organisatie. Daar merkte ik dat ik meer op zoek was naar een wat kleinere onderneming waar de professional en opdrachtgevers waar we mee samenwerken écht centraal staan. Bij G-Nius is dat het geval. We zijn constant op zoek naar een ideale match, kijken verder dan het CV en kijken echt naar de professional en wat hij/zij belangrijk vindt. Aan de andere kant adviseren we onze opdrachtgevers in de rol van partner in plaats van een leveranciersrol. Wij kijken naar wat een passende oplossing qua professional is. Zo kunnen wij onze expertise van twee kanten benutten.

G-nius werkt volgens een PRIDE-werkwijze. Het mooie daaraan is dat het niet alleen op de website staat maar je het echt terugziet in het team bij de collega’s.

En nu ik die collega’s toch genoemd heb kan ik er niet omheen te vermelden dat er hard en professioneel gewerkt wordt. Maar er zeker ruimte is voor een hoop lol onder elkaar. Office pranks zijn een wekelijks terugkerend ding maar in een hecht team als dit is daar ook zeker de ruimte voor."

Sjoerd Janus

Sjoerd Janus
Business Manager - IT & Healthcare

"Bij G-nius heerst er een no nonsense mentaliteit. Opdrachtgevers en professionals kunnen rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Zeg wat je doet en doe wat je zegt wordt bij G-nius dagelijks in de praktijk gebracht. Voor mij persoonlijk is dit de eerste keer dat ik zie dat de kernwaarden niet alleen op de website staan maar ook echt op de werkvloer geleefd worden en dat past mij heel goed. Er wordt niet alleen hard gewerkt maar ook hard gelachen. De sfeer in het team is open, positief en iedereen is bereid elkaar te helpen, wat voor nieuwe collega’s een warm welkom is."

"Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind is de manier hoe G-Nius zich onderscheidt van onze concurrenten. Eerlijkheid, kwaliteit voor kwantiteit, persoonlijk contact, heldere afspraken en een communicatie die twee kanten opgaat. Dit zijn de ingrediënten van waaruit wij een samenwerking starten, zowel met onze professionals als met onze opdrachtgevers. Waarden om trots op te zijn en waarden die we als team uitdragen."

"Voorheen zat ik bij een middelgrote organisatie. Daar merkte ik dat ik meer op zoek was naar een wat kleinere onderneming waar de professional en opdrachtgevers waar we mee samenwerken écht centraal staan. Bij G-Nius is dat het geval. We zijn constant op zoek naar een ideale match, kijken verder dan het CV en kijken echt naar de professional en wat hij/zij belangrijk vindt. Aan de andere kant adviseren we onze opdrachtgevers in de rol van partner in plaats van een leveranciersrol. Wij kijken naar wat een passende oplossing qua professional is. Zo kunnen wij onze expertise van twee kanten benutten.

G-nius werkt volgens een PRIDE-werkwijze. Het mooie daaraan is dat het niet alleen op de website staat maar je het echt terugziet in het team bij de collega’s.

En nu ik die collega’s toch genoemd heb kan ik er niet omheen te vermelden dat er hard en professioneel gewerkt wordt. Maar er zeker ruimte is voor een hoop lol onder elkaar. Office pranks zijn een wekelijks terugkerend ding maar in een hecht team als dit is daar ook zeker de ruimte voor."

"Bij G-nius heerst er een no nonsense mentaliteit. Opdrachtgevers en professionals kunnen rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Zeg wat je doet en doe wat je zegt wordt bij G-nius dagelijks in de praktijk gebracht. Voor mij persoonlijk is dit de eerste keer dat ik zie dat de kernwaarden niet alleen op de website staan maar ook echt op de werkvloer geleefd worden en dat past mij heel goed. Er wordt niet alleen hard gewerkt maar ook hard gelachen. De sfeer in het team is open, positief en iedereen is bereid elkaar te helpen, wat voor nieuwe collega’s een warm welkom is."

Suzanne Verheijden - G-Nius

Suzanne Verheijden
Marketing en communicatie

"Er wordt met veel betrokkenheid gewerkt aan een sterke relatie met opdrachtgevers, professionals en medewerkers. Persoonlijk contact staat hierbij altijd voorop. De sfeer binnen het team is informeel en respectvol. Er wordt goed naar elkaar geluisterd en nieuwe collega's worden snel opgenomen. Je merkt dat er met veel passie en plezier gewerkt wordt. We werken hard en lachen veel. Samen wandelen na de lunch geeft extra energie voor de middag en is gezond. Het geeft je ook de kans om elkaar beter te leren kennen. Binnen mijn werk krijg ik veel vrijheid om mijn functie zelf vorm te geven. Dit vind ik erg prettig. De combinatie van deze factoren zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

Valerie van Arkel - G-Nius

Valerie van Arkel
Recruitment Consultant

"’Bij G-Nius vind ik de persoonlijke benadering erg prettig. We kijken verder dan het cv en de vacature. We werken samen in een hecht team, waarbij Sales, Marketing en Recruitment sterk samenwerken. Door deze samenwerking vullen we elkaar goed aan en gaan wij altijd op zoek naar de beste match voor zowelde opdrachtgever als de professional. G-Nius onderscheid zich van de concurrenten door de eerlijkheid, kwaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht die zij geven. In mijn functie als recruitment consultant krijg ik de ruimte om mijn dagelijkse indeling zelf vorm te geven.

Al deze elementen zorgen er samen voor dat ik na mijn stage weer teruggekeerd ben bij G-Nius. Én dat ik iedere dag weer met veel plezier naar mijn werk toe ga!’’

Tom van Nistelrooij

Tom van Nistelrooij
Recruitment Consultant

" De club die hier bij elkaar is gebracht en waar je een onderdeel van wordt, is informeel-professioneel. Wat ik hiermee bedoel is dat je snel door hebt of deze club, van gezellige en hardwerkende mensen, binnen jouw mentaliteit en werkwijze past. Er is altijd tijd voor een grapje en een dolletje, maar als er gepiekt moet worden dan pieken we ook. We werken naar een gezamenlijk doel en de successen die jij of een ander behaalt vieren we samen. Ook de mindere momenten worden samen opgepakt. Een deal die afketst, een call die toch niet doorgaat of misschien wel iets persoonlijks. We werken er samen en individueel voor om alle gaten die op ons pad liggen weg te werken. Zo kan iedereen op een fijne manier zichzelf blijven ontwikkelen."

"Er wordt met veel betrokkenheid gewerkt aan een sterke relatie met opdrachtgevers, professionals en medewerkers. Persoonlijk contact staat hierbij altijd voorop. De sfeer binnen het team is informeel en respectvol. Er wordt goed naar elkaar geluisterd en nieuwe collega's worden snel opgenomen. Je merkt dat er met veel passie en plezier gewerkt wordt. We werken hard en lachen veel. Samen wandelen na de lunch geeft extra energie voor de middag en is gezond. Het geeft je ook de kans om elkaar beter te leren kennen. Binnen mijn werk krijg ik veel vrijheid om mijn functie zelf vorm te geven. Dit vind ik erg prettig. De combinatie van deze factoren zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

"’Bij G-Nius vind ik de persoonlijke benadering erg prettig. We kijken verder dan het cv en de vacature. We werken samen in een hecht team, waarbij Sales, Marketing en Recruitment sterk samenwerken. Door deze samenwerking vullen we elkaar goed aan en gaan wij altijd op zoek naar de beste match voor zowelde opdrachtgever als de professional. G-Nius onderscheid zich van de concurrenten door de eerlijkheid, kwaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht die zij geven. In mijn functie als recruitment consultant krijg ik de ruimte om mijn dagelijkse indeling zelf vorm te geven.

Al deze elementen zorgen er samen voor dat ik na mijn stage weer teruggekeerd ben bij G-Nius. Én dat ik iedere dag weer met veel plezier naar mijn werk toe ga!’’

" De club die hier bij elkaar is gebracht en waar je een onderdeel van wordt, is informeel-professioneel. Wat ik hiermee bedoel is dat je snel door hebt of deze club, van gezellige en hardwerkende mensen, binnen jouw mentaliteit en werkwijze past. Er is altijd tijd voor een grapje en een dolletje, maar als er gepiekt moet worden dan pieken we ook. We werken naar een gezamenlijk doel en de successen die jij of een ander behaalt vieren we samen. Ook de mindere momenten worden samen opgepakt. Een deal die afketst, een call die toch niet doorgaat of misschien wel iets persoonlijks. We werken er samen en individueel voor om alle gaten die op ons pad liggen weg te werken. Zo kan iedereen op een fijne manier zichzelf blijven ontwikkelen."

Muriel van Holt . G-Nius

Muriel van Holt
Marketing en communicatie

"Het eerste wat mij opviel toen ik hier kwam werken is de fijne sfeer bij G-Nius. Wat ze uitstralen op de website en social media is niks aan gelogen. Professioneel, kennis van het vak, persoonlijk en ruimte voor plezier. Als marketeer is geen enkele dag hetzelfde en dat is wat het juist zo leuk maakt. Ik krijg de vrijheid om mezelf te ontwikkelen en mag ideeën direct doorvoeren. Er wordt geluisterd naar elkaar en als team wordt er hard gewerkt om de doelen te behalen. Vanaf de eerste dag voel ik me welkom en onderdeel van het team."

Emma Brabers - G-Nius

Emma Brabers
Junior HR-Consultant

"Toen ik hier bij G-Nius begon merkte ik gelijk het enthousiasme van de collega’s om naar het werk te gaan. Iedereen is erg betrokken bij de professional, opdrachtgevers, de medewerkers en de wensen van alle partijen.  De betrokkenheid van eenieder maakt het laagdrempelig om aan te sluiten bij de groep. Er is een wil om elkaar te helpen en te ondersteunen. Als stagiaire word je hartelijk verwelkomd. Er zijn nooit te veel vragen en ideeën zijn altijd welkom.  Ik krijg dan ook de vrijheid om mee te werken aan projecten waar mijn interesses liggen. Hierdoor kan ik mezelf ontwikkelen en leren van de mensen om me heen.

Het is niet alleen maar serieus, maar er zijn ook de nodige momenten van rust, even een grapje tussendoor of tijd om even een wandeling door Den Bosch te maken."

"Het eerste wat mij opviel toen ik hier kwam werken is de fijne sfeer bij G-Nius. Wat ze uitstralen op de website en social media is niks aan gelogen. Professioneel, kennis van het vak, persoonlijk en ruimte voor plezier. Als marketeer is geen enkele dag hetzelfde en dat is wat het juist zo leuk maakt. Ik krijg de vrijheid om mezelf te ontwikkelen en mag ideeën direct doorvoeren. Er wordt geluisterd naar elkaar en als team wordt er hard gewerkt om de doelen te behalen. Vanaf de eerste dag voel ik me welkom en onderdeel van het team."

"Toen ik hier bij G-Nius begon merkte ik gelijk het enthousiasme van de collega’s om naar het werk te gaan. Iedereen is erg betrokken bij de professional, opdrachtgevers, de medewerkers en de wensen van alle partijen.  De betrokkenheid van eenieder maakt het laagdrempelig om aan te sluiten bij de groep. Er is een wil om elkaar te helpen en te ondersteunen. Als stagiaire word je hartelijk verwelkomd. Er zijn nooit te veel vragen en ideeën zijn altijd welkom.  Ik krijg dan ook de vrijheid om mee te werken aan projecten waar mijn interesses liggen. Hierdoor kan ik mezelf ontwikkelen en leren van de mensen om me heen.

Het is niet alleen maar serieus, maar er zijn ook de nodige momenten van rust, even een grapje tussendoor of tijd om even een wandeling door Den Bosch te maken."

Dit zeggen onze oud-collega's over G-Nius

Jurgen von Schmidt -- G-Nius

Jurgen von Schmidt

"Ik ervaar het werken bij G-Nius als erg prettig. Als Junior Business Manager word ik meteen in het diepe gegooid, sommigen kunnen dit als eng ervaren maar ik zie het positieve ervan in. Hierdoor leer ik namelijk meteen ook veel. Ook het stukje autonomie wat ik krijg bij G-Nius door zelf m’n taken te mogen invullen vind ik heel fijn. Dit zorgt ervoor dat ik een stukje vrijheid binnen het werken dat ik doe. Daarnaast is het team erg gezellig. We zijn professioneel en er is ook altijd ruimte voor een grapje. De sfeer op kantoor is hierdoor altijd goed."

Ilias El Arquioui G-Nius

Ilias El Aquioui

"G-Nius gaat voor kwaliteit en levert dat ook, door eerlijk en transparant te zijn naar zowel de professional als de opdrachtgever. Dat is voor mij de reden waarom ik voor G-Nius heb gekozen, omdat het bij mij als persoon past om eerlijk en transparant te communiceren naar mensen toe. Het is een hecht team met veel respect voor elkaar en daarbij is het intern een echte familie wat tot een succes leidt. Om optimaal te kunnen presteren begint het bij plezier, er is intern een fijne sfeer waardoor je met veel plezier naar je werk gaat. Zo organiseert G-Nius sporadisch leuke activiteiten."

Mike-Essed bij G-Nius

Mike Essed

“Ik vond het leuk om iedere dag aan de slag te gaan bij G-Nius vanwege de mensen en informele sfeer. Er is tijd voor dolletjes onder elkaar en er wordt veel gelachen, dat kan ook omdat er vanzelfsprekend ook hard gewerkt wordt. Dat zijn voor mij de ingrediënten om duurzaam en succesvol te blijven werken.”

Marcel

Marcel Roestenberg 

"G-nius was voor mij een tweede thuis. In de ochtend genieten van een heerlijke verse kop koffie terwijl mijn collega’s me op de hoogte brengen van alles wat er die dag op de planning staat. In de middag lunchten we gezamenlijk en standaard hoort daar een korte wandeling bij, zodat we weer fris de middag te lijf kunnen gaan. G-Nius is een warme en empathische onderneming, die voor zowel de klanten als werknemers een optimale match probeert te maken. "

"Ik ervaar het werken bij G-Nius als erg prettig. Als Junior Business Manager word ik meteen in het diepe gegooid, sommigen kunnen dit als eng ervaren maar ik zie het positieve ervan in. Hierdoor leer ik namelijk meteen ook veel. Ook het stukje autonomie wat ik krijg bij G-Nius door zelf m’n taken te mogen invullen vind ik heel fijn. Dit zorgt ervoor dat ik een stukje vrijheid binnen het werken dat ik doe. Daarnaast is het team erg gezellig. We zijn professioneel en er is ook altijd ruimte voor een grapje. De sfeer op kantoor is hierdoor altijd goed."

"G-Nius gaat voor kwaliteit en levert dat ook, door eerlijk en transparant te zijn naar zowel de professional als de opdrachtgever. Dat is voor mij de reden waarom ik voor G-Nius heb gekozen, omdat het bij mij als persoon past om eerlijk en transparant te communiceren naar mensen toe. Het is een hecht team met veel respect voor elkaar en daarbij is het intern een echte familie wat tot een succes leidt. Om optimaal te kunnen presteren begint het bij plezier, er is intern een fijne sfeer waardoor je met veel plezier naar je werk gaat. Zo organiseert G-Nius sporadisch leuke activiteiten."

“Ik vond het leuk om iedere dag aan de slag te gaan bij G-Nius vanwege de mensen en informele sfeer. Er is tijd voor dolletjes onder elkaar en er wordt veel gelachen, dat kan ook omdat er vanzelfsprekend ook hard gewerkt wordt. Dat zijn voor mij de ingrediënten om duurzaam en succesvol te blijven werken.”

"G-nius was voor mij een tweede thuis. In de ochtend genieten van een heerlijke verse kop koffie terwijl mijn collega’s me op de hoogte brengen van alles wat er die dag op de planning staat. In de middag lunchten we gezamenlijk en standaard hoort daar een korte wandeling bij, zodat we weer fris de middag te lijf kunnen gaan. G-Nius is een warme en empathische onderneming, die voor zowel de klanten als werknemers een optimale match probeert te maken. "

Michael Bandel - G-Nius

Michael Bandel

"Er is volop ruimte om te ondernemen, initiatieven te ontplooien en bovenal een ‘can do’-mentaliteit. We werken in een hecht team, waarin iedereen snel wordt opgenomen en zijn of haar eigen plek weet te vinden. We vullen elkaar goed aan, wat aanzienlijk resultaat oplevert voor onze opdrachtgevers en professionals."

"Er is volop ruimte om te ondernemen, initiatieven te ontplooien en bovenal een ‘can do’-mentaliteit. We werken in een hecht team, waarin iedereen snel wordt opgenomen en zijn of haar eigen plek weet te vinden. We vullen elkaar goed aan, wat aanzienlijk resultaat oplevert voor onze opdrachtgevers en professionals."