Wat zeggen onze collega's

Hoe is het om te werken bij G-Nius? Onze collega's Frank Claassen en Michael Bandel geven antwoord op deze vraag.

Frank Claassen is al sinds 2017 onderdeel van ons team als Business Manager. Ook Michael Bandel heeft al vele jaren ervaring binnen G-Nius. Hij heeft een uitstap gemaakt om zichzelf verder te ontwikkelen maar is weer terug op het oude honk.

In de onderstaande video vertellen zij wat werken bij G-Nius zo leuk maakt.

Tip: bekijk hier de bloopers 😉

Dit zeggen onze collega's over werken bij G-Nius

Frank Claassen - G-Nius

Frank Claassen
Business Manager

"Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind is de manier hoe G-Nius zich onderscheidt van onze concurrenten. Eerlijkheid, kwaliteit voor kwantiteit, persoonlijk contact, heldere afspraken en een communicatie die twee kanten opgaat. Dit zijn de ingrediënten van waaruit wij een samenwerking starten, zowel met onze professionals als met onze opdrachtgevers. Waarden om trots op te zijn en waarden die we als team uitdragen."

Michael Bandel - G-Nius

Michael Bandel
Business Manager

"Wat mij bijzonder goed bevalt, is de enorme passie de wij hebben om de juiste professional op de juiste plaats te bemiddelen. We kijken niet alleen naar wat een professional heeft gedaan, maar vooral ook wat een professional voor een opdrachtgever kan betekenen. We kijken verder dan het cv. Dat maakt ons denk ik anders en hier beleef ik een groot plezier aan. Er is volop ruimte om te ondernemen, initiatieven te ontplooien en bovenal een ‘can do’-mentaliteit. We werken in een hecht team, waarin iedereen snel wordt opgenomen en zijn of haar eigen plek weet te vinden. We vullen elkaar goed aan, wat aanzienlijk resultaat oplevert voor onze opdrachtgevers en professionals."

Sjoerd Janus - G-Nius

Sjoerd Janus
Business Manager

"Bij G-nius heerst er een no nonsense mentaliteit. Opdrachtgevers en professionals kunnen rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Zeg wat je doet en doe wat je zegt wordt bij G-nius dagelijks in de praktijk gebracht. Voor mij persoonlijk is dit de eerste keer dat ik zie dat de kernwaarden niet alleen op de website staan maar ook echt op de werkvloer geleefd worden en dat past mij heel goed. Er wordt niet alleen hard gewerkt maar ook hard gelachen. De sfeer in het team is open, positief en iedereen is bereid elkaar te helpen, wat voor nieuwe collega’s een warm welkom is."

"Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind is de manier hoe G-Nius zich onderscheidt van onze concurrenten. Eerlijkheid, kwaliteit voor kwantiteit, persoonlijk contact, heldere afspraken en een communicatie die twee kanten opgaat. Dit zijn de ingrediënten van waaruit wij een samenwerking starten, zowel met onze professionals als met onze opdrachtgevers. Waarden om trots op te zijn en waarden die we als team uitdragen."

"Wat mij bijzonder goed bevalt, is de enorme passie de wij hebben om de juiste professional op de juiste plaats te bemiddelen. We kijken niet alleen naar wat een professional heeft gedaan, maar vooral ook wat een professional voor een opdrachtgever kan betekenen. We kijken verder dan het cv. Dat maakt ons denk ik anders en hier beleef ik een groot plezier aan. Er is volop ruimte om te ondernemen, initiatieven te ontplooien en bovenal een ‘can do’-mentaliteit. We werken in een hecht team, waarin iedereen snel wordt opgenomen en zijn of haar eigen plek weet te vinden. We vullen elkaar goed aan, wat aanzienlijk resultaat oplevert voor onze opdrachtgevers en professionals."

"Bij G-nius heerst er een no nonsense mentaliteit. Opdrachtgevers en professionals kunnen rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Zeg wat je doet en doe wat je zegt wordt bij G-nius dagelijks in de praktijk gebracht. Voor mij persoonlijk is dit de eerste keer dat ik zie dat de kernwaarden niet alleen op de website staan maar ook echt op de werkvloer geleefd worden en dat past mij heel goed. Er wordt niet alleen hard gewerkt maar ook hard gelachen. De sfeer in het team is open, positief en iedereen is bereid elkaar te helpen, wat voor nieuwe collega’s een warm welkom is."

Suzanne Verheijden - G-Nius

Suzanne Verheijden
Marketing en communicatie

"Er wordt met veel betrokkenheid gewerkt aan een sterke relatie met opdrachtgevers, professionals en medewerkers. Persoonlijk contact staat hierbij altijd voorop. De sfeer binnen het team is informeel en respectvol. Er wordt goed naar elkaar geluisterd en nieuwe collega's worden snel opgenomen. Je merkt dat er met veel passie en plezier gewerkt wordt. We werken hard en lachen veel. Samen wandelen na de lunch geeft extra energie voor de middag en is gezond. Het geeft je ook de kans om elkaar beter te leren kennen. Binnen mijn werk krijg ik veel vrijheid om mijn functie zelf vorm te geven. Dit vind ik erg prettig. De combinatie van deze factoren zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

Lisa Bijleveld - G-Nius

Lisa Bijleveld
Junior Recruitment Consultant

"Wat ik erg prettig vind binnen G-Nius is dat er op kantoor een fijne sfeer is waarbij je altijd alles kan vragen. Zeker als junior recruitment consultant is dit erg fijn. Op deze manier krijg ik alle ruimte om mij goed te kunnen ontwikkelen.
Richting de opdrachtgever is G-Nius altijd erg professioneel, transparant en eerlijk. Dit onderscheid G-Nius dan ook van de concurrenten. Persoonlijke communicatie en goed contact met onze professionals en opdrachtgevers is voor G-Nius erg belangrijk. Het stukje persoonlijk zijn spreekt mij heel erg aan, op deze manier voel je je gezien en gewaardeerd op de werkvloer. Buiten de professionaliteit is er ook zeker ruimte voor humor. Al deze factoren zorgen ervoor dat ik elke dag weer met veel plezier naar mijn werk ga."

G-Nius 2022 - Nick Verspoor

Nick Verspoor
Business Manager

‘’Wat mij het meeste drijft in mijn werk, is om ECHT te kijken te kijken wat de juiste match is voor zowel de professional als voor de opdrachtgever en via die weg te werken aan de perfecte Win-Win situatie! Hiermee wil ik graag het verschil maken. De visie van G-Nius sluit hier helemaal perfect bij aan. De vrijheid die ik krijg om ‘mijn eigen business’ te runnen met de juiste handvaten die ik aangereikt krijg, maakt dat ik hier succesvol in kan zijn. Dit in combinatie met een hartstikke leuk en hecht team met collega’s die stuk voor stuk hard werken, maar waar er ook zeker ruimte is voor een gezonde dosis humor, maakt dat G-Nius voor mijzelf de perfecte match is’.’

"Er wordt met veel betrokkenheid gewerkt aan een sterke relatie met opdrachtgevers, professionals en medewerkers. Persoonlijk contact staat hierbij altijd voorop. De sfeer binnen het team is informeel en respectvol. Er wordt goed naar elkaar geluisterd en nieuwe collega's worden snel opgenomen. Je merkt dat er met veel passie en plezier gewerkt wordt. We werken hard en lachen veel. Samen wandelen na de lunch geeft extra energie voor de middag en is gezond. Het geeft je ook de kans om elkaar beter te leren kennen. Binnen mijn werk krijg ik veel vrijheid om mijn functie zelf vorm te geven. Dit vind ik erg prettig. De combinatie van deze factoren zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

"Wat ik erg prettig vind binnen G-Nius is dat er op kantoor een fijne sfeer is waarbij je altijd alles kan vragen. Zeker als junior recruitment consultant is dit erg fijn. Op deze manier krijg ik alle ruimte om mij goed te kunnen ontwikkelen.
Richting de opdrachtgever is G-Nius altijd erg professioneel, transparant en eerlijk. Dit onderscheid G-Nius dan ook van de concurrenten. Persoonlijke communicatie en goed contact met onze professionals en opdrachtgevers is voor G-Nius erg belangrijk. Het stukje persoonlijk zijn spreekt mij heel erg aan, op deze manier voel je je gezien en gewaardeerd op de werkvloer. Buiten de professionaliteit is er ook zeker ruimte voor humor. Al deze factoren zorgen ervoor dat ik elke dag weer met veel plezier naar mijn werk ga."

‘’Wat mij het meeste drijft in mijn werk, is om ECHT te kijken te kijken wat de juiste match is voor zowel de professional als voor de opdrachtgever en via die weg te werken aan de perfecte Win-Win situatie! Hiermee wil ik graag het verschil maken. De visie van G-Nius sluit hier helemaal perfect bij aan. De vrijheid die ik krijg om ‘mijn eigen business’ te runnen met de juiste handvaten die ik aangereikt krijg, maakt dat ik hier succesvol in kan zijn. Dit in combinatie met een hartstikke leuk en hecht team met collega’s die stuk voor stuk hard werken, maar waar er ook zeker ruimte is voor een gezonde dosis humor, maakt dat G-Nius voor mijzelf de perfecte match is’.’

Mike van Strien - G-Nius

Mike van Strien
Business Manager

"Zelf ben ik nog niet zo lang bij G-Nius, maar het eerste gevoel is fijn. Ik kom vanuit een middelgrote organisatie. Daar merkte ik dat ik meer op zoek was naar een wat kleinere onderneming waar de professional en opdrachtgevers waar we mee samenwerken écht centraal staan. Bij G-Nius is dat het geval. We zijn constant op zoek naar een ideale match, kijken verder dan het CV en kijken echt naar de professional en wat hij/zij belangrijk vindt. Aan de andere kant adviseren we onze opdrachtgevers in de rol van partner in plaats van een leveranciersrol. Wij kijken naar wat een passende oplossing qua professional is. Zo kunnen wij onze expertise van twee kanten benutten.

G-nius werkt volgens een PRIDE-werkwijze. Het mooie daaraan is dat het niet alleen op de website staat maar je het echt terugziet in het team bij de collega’s.

En nu ik die collega’s toch genoemd heb kan ik er niet omheen te vermelden dat er hard en professioneel gewerkt wordt. Maar er zeker ruimte is voor een hoop lol onder elkaar. Office pranks zijn een wekelijks terugkerend ding maar in een hecht team als dit is daar ook zeker de ruimte voor."

Jurgen von Schmidt -- G-Nius

Jurgen von Schmidt
Junior Business Manager

"Ik ervaar het werken bij G-Nius als erg prettig. Als Junior Business Manager word ik meteen in het diepe gegooid, sommigen kunnen dit als eng ervaren maar ik zie het positieve ervan in. Hierdoor leer ik namelijk meteen ook veel. Ook het stukje autonomie wat ik krijg bij G-Nius door zelf m’n taken te mogen invullen vind ik heel fijn. Dit zorgt ervoor dat ik een stukje vrijheid binnen het werken dat ik doe. Daarnaast is het team erg gezellig. We zijn professioneel en er is ook altijd ruimte voor een grapje. De sfeer op kantoor is hierdoor altijd goed."

"Zelf ben ik nog niet zo lang bij G-Nius, maar het eerste gevoel is fijn. Ik kom vanuit een middelgrote organisatie. Daar merkte ik dat ik meer op zoek was naar een wat kleinere onderneming waar de professional en opdrachtgevers waar we mee samenwerken écht centraal staan. Bij G-Nius is dat het geval. We zijn constant op zoek naar een ideale match, kijken verder dan het CV en kijken echt naar de professional en wat hij/zij belangrijk vindt. Aan de andere kant adviseren we onze opdrachtgevers in de rol van partner in plaats van een leveranciersrol. Wij kijken naar wat een passende oplossing qua professional is. Zo kunnen wij onze expertise van twee kanten benutten.

G-nius werkt volgens een PRIDE-werkwijze. Het mooie daaraan is dat het niet alleen op de website staat maar je het echt terugziet in het team bij de collega’s.

En nu ik die collega’s toch genoemd heb kan ik er niet omheen te vermelden dat er hard en professioneel gewerkt wordt. Maar er zeker ruimte is voor een hoop lol onder elkaar. Office pranks zijn een wekelijks terugkerend ding maar in een hecht team als dit is daar ook zeker de ruimte voor."

"Ik ervaar het werken bij G-Nius als erg prettig. Als Junior Business Manager word ik meteen in het diepe gegooid, sommigen kunnen dit als eng ervaren maar ik zie het positieve ervan in. Hierdoor leer ik namelijk meteen ook veel. Ook het stukje autonomie wat ik krijg bij G-Nius door zelf m’n taken te mogen invullen vind ik heel fijn. Dit zorgt ervoor dat ik een stukje vrijheid binnen het werken dat ik doe. Daarnaast is het team erg gezellig. We zijn professioneel en er is ook altijd ruimte voor een grapje. De sfeer op kantoor is hierdoor altijd goed."

Dit zeggen onze oud-collega's over G-Nius

Valerie van Arkel - G-Nius

Valerie van Arkel

"Wat ik persoonlijk als heel prettig heb ervaren binnen G-Nius is de ruimte die ik kreeg als junior businessmanager om mij te ontwikkelen. Het hele team staat klaar om elkaar te ondersteunen en elkaar uit te dagen. Dit gaat gepaard met een positieve en fijne werksfeer binnen G-Nius. Er is een open en transparante communicatie met elkaar, maar ook met de klant en de professionals. G-Nius onderscheid zich dan ook van de concurrenten door de eerlijkheid, kwaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht die zij geven. Al deze factoren zorgen er samen voor dat ik mij warm ontvangen voel binnen G-Nius."

Ilias El Arquioui G-Nius

Ilias El Aquioui

"G-Nius gaat voor kwaliteit en levert dat ook, door eerlijk en transparant te zijn naar zowel de professional als de opdrachtgever. Dat is voor mij de reden waarom ik voor G-Nius heb gekozen, omdat het bij mij als persoon past om eerlijk en transparant te communiceren naar mensen toe. Het is een hecht team met veel respect voor elkaar en daarbij is het intern een echte familie wat tot een succes leidt. Om optimaal te kunnen presteren begint het bij plezier, er is intern een fijne sfeer waardoor je met veel plezier naar je werk gaat. Zo organiseert G-Nius sporadisch leuke activiteiten."

Mike-Essed bij G-Nius

Mike Essed

“Ik vond het leuk om iedere dag aan de slag te gaan bij G-Nius vanwege de mensen en informele sfeer. Er is tijd voor dolletjes onder elkaar en er wordt veel gelachen, dat kan ook omdat er vanzelfsprekend ook hard gewerkt wordt. Dat zijn voor mij de ingrediënten om duurzaam en succesvol te blijven werken.”

Floor Storchart G-Nius

Floor Storchart

"Bij G-Nius komt je terecht in een hecht team. Er is een informele sfeer wat erg fijn is om in te werken. Daarnaast heb je bij G-Nius ook veel vrijheid in het indelen van je dag en taken. Dit vind ik persoonlijk erg fijn! Er is bij G-Nius een persoonlijke benadering en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende werknemers of stagiaires. Ook is er altijd ruimte om vragen te stellen en je wordt door iedereen geholpen. De werksfeer is dus erg fijn!"

"Wat ik persoonlijk als heel prettig heb ervaren binnen G-Nius is de ruimte die ik kreeg als junior businessmanager om mij te ontwikkelen. Het hele team staat klaar om elkaar te ondersteunen en elkaar uit te dagen. Dit gaat gepaard met een positieve en fijne werksfeer binnen G-Nius. Er is een open en transparante communicatie met elkaar, maar ook met de klant en de professionals. G-Nius onderscheid zich dan ook van de concurrenten door de eerlijkheid, kwaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht die zij geven. Al deze factoren zorgen er samen voor dat ik mij warm ontvangen voel binnen G-Nius."

"G-Nius gaat voor kwaliteit en levert dat ook, door eerlijk en transparant te zijn naar zowel de professional als de opdrachtgever. Dat is voor mij de reden waarom ik voor G-Nius heb gekozen, omdat het bij mij als persoon past om eerlijk en transparant te communiceren naar mensen toe. Het is een hecht team met veel respect voor elkaar en daarbij is het intern een echte familie wat tot een succes leidt. Om optimaal te kunnen presteren begint het bij plezier, er is intern een fijne sfeer waardoor je met veel plezier naar je werk gaat. Zo organiseert G-Nius sporadisch leuke activiteiten."

“Ik vond het leuk om iedere dag aan de slag te gaan bij G-Nius vanwege de mensen en informele sfeer. Er is tijd voor dolletjes onder elkaar en er wordt veel gelachen, dat kan ook omdat er vanzelfsprekend ook hard gewerkt wordt. Dat zijn voor mij de ingrediënten om duurzaam en succesvol te blijven werken.”

"Bij G-Nius komt je terecht in een hecht team. Er is een informele sfeer wat erg fijn is om in te werken. Daarnaast heb je bij G-Nius ook veel vrijheid in het indelen van je dag en taken. Dit vind ik persoonlijk erg fijn! Er is bij G-Nius een persoonlijke benadering en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende werknemers of stagiaires. Ook is er altijd ruimte om vragen te stellen en je wordt door iedereen geholpen. De werksfeer is dus erg fijn!"

Marcel

Marcel Roestenberg

"G-nius was voor mij een tweede thuis. In de ochtend genieten van een heerlijke verse kop koffie terwijl mijn collega’s me op de hoogte brengen van alles wat er die dag op de planning staat. In de middag lunchten we gezamenlijk en standaard hoort daar een korte wandeling bij, zodat we weer fris de middag te lijf kunnen gaan. G-Nius is een warme en empathische onderneming, die voor zowel de klanten als werknemers een optimale match probeert te maken. "

"G-nius was voor mij een tweede thuis. In de ochtend genieten van een heerlijke verse kop koffie terwijl mijn collega’s me op de hoogte brengen van alles wat er die dag op de planning staat. In de middag lunchten we gezamenlijk en standaard hoort daar een korte wandeling bij, zodat we weer fris de middag te lijf kunnen gaan. G-Nius is een warme en empathische onderneming, die voor zowel de klanten als werknemers een optimale match probeert te maken. "