Nieuws

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over onze activiteiten en interne ontwikkelingen. G-Nius is een onderneming die zich blijft ontwikkelen. Hiervoor investeren wij ook in ons team. We vinden het namelijk belangrijk dat wij samen werken met een hecht team. We plannen daarom regelmatig leuke activiteiten om elkaar beter te leren kennen en vooral veel plezier te hebben.

Vestingloop 2024

Na maanden voorbereiding was het dan zover, de start van de Vestingloop op zondag 26 mei. Met gezonde spanning verschenen onze twee teams aan de start voor deze mooie uitdaging.

Om 12.00 uur klonk het startsein voor het eerste team dat zich had aangemeld voor de 15 kilometer. Onderweg werden zij door familie, vrienden en collega's luid aangemoedigd.

De tweede groep startte om 14.00 uur voor de 10 kilometer. Met een mooie route gingen zij via de (warme) Bossche Broek richting de finish. Net voor het einde stond er weer volop support langs de route om hun aan te moedigen voor de laatste loodjes.

Ben je benieuwd naar de eindtijden? Deze kan je hier terugvinden.

 

G-Nius loopt vestingloop Den Bosch 2024
Suzanne Verheijden marketing- en communicatiespecialist bij G-Nus

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius: Suzanne Verheijden

Suzanne is meer dan 3 jaar onderdeel van ons team. Maar wie is Suzanne, binnen en buiten G-Nius? Om dit uit te vinden hebben we haar een aantal vragen gesteld.

Om haar beter te leren kennen stelden we haar enkele vragen over haar werk maar ook over haarzelf. Bijvoorbeeld over welke aspecten van het werk ze het graag heeft met anderen of wat haar helpt als ze niet lekker in haar vel zit.

Wil je het antwoord weten op deze en meer vragen? Lees dan het hele interview HIER.

Voorbereiding Vestingloop 2024

Binnen ons team houden we ervan om gezond en sportief bezig te zijn. Daarnaast zijn we ook gek op een uitdaging! Daarom hebben we ons dit jaar aangemeld voor de Vestingloop 2024.

Een uitdaging is het zeker! Sommige van onze collega hadden voor het begin van 2024 nog nooit een meter hardgelopen en andere hadden hun hardloopschoenen jaren geleden al aan de wilgen gehangen.

En toch besloten we om als team mee te doen. De iets gevorderde en (te) fanatieke collega's hebben zich aangemeld voor de 15 km. De rest heeft zich vastgebeten op de 10 km.

We zijn nu ruim 4 maanden aan het trainen en we kunnen concluderen dat hardlopen niet voor iedereen een favoriete hobby is geworden.

Benieuwd naar de uitslag? Op 26 mei is de Vestingloop, dan gaan we zien of het harde trainen zijn vruchten afwerpt.

G-Nius loop vestingloop 2024
Frank Claassen - gezicht achter G-Nius - interview - lead sales business manager

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius: Frank Claassen

Al 7 jaar is Frank een vaste kracht binnen ons team. Tijd om hem persoonlijk beter te leren kennen. We stelden hem daarom een aantal vragen. 

Na dit interview weten we wat Frank graag zou doen als hij niet bij G-Nius zou werken. En welke kleine dingen zijn dag nog beter kunnen maken.

Wil jij de antwoorden op deze en meer vragen weten? Lees dan het hele interview HIER.

Nieuwjaarsuitje 2024 : holy moly

Zoals altijd starten wij het nieuwe jaar samen met collega's en hun partners met een uniek uitje.

Dit jaar hebben wij ons laten verrassen tijdens een bijzondere 'trip' bij Holy Moly in Breda. Met een reis door een oud theater en uitdagende puzzels werden onze zintuigen geprikkeld.

Na afloop was er volop tijd om de unieke ervaring te delen tijdens een diner en een drankje.

Tijdens deze avond hebben we ook kennisgemaakt met G-Nius professionals (en hun partners) die we normaal gesproken niet persoonlijk zien. Dit is iets waar wij veel waarde aan hechten.

Net als altijd kijken we terug op een geslaagd en gezellig uitje. We hebben veel gelachen en nieuwe gezichten leren kennen.

G-NIUS NIEUWJAARSUITJE
Sinterklaas G-Nius 2024

Sinterklaas feest bij G-Nius

Hoog bezoek op het kantoor van G-Nius. Sinterklaas en zijn pieten brachten namelijk een bezoek. En zij kwamen niet met lege handen.

Speciaal voor de (kleine) kinderen van onze collega's organiseerden wij een Sinterklaasfeest op ons kantoor. Een bezoek van De goede Sint en zijn pieten kon natuurlijk niet ontbreken.

De ochtend begon met veel dansen, kleuren en zingen. Waarna onder luid gezang en met heel veel enthousiasme werd de Sint ontvangen door de kinderen.

Met veel persoonlijke aandacht voor de kinderen én uiteraard een mooi cadeau was het een gezellig ochtend. Voor zowel de kinderen als de ouders.

Tijd voor een feestje

Naast samenwerken vinden wij het ook belangrijk om samen te lachen. Daarom was het tijd voor een gezellige avond uit met het team. 

Gehuld in matching tenues zijn wij de avond begonnen met een heerlijk hapje eten. Daarna barstte het Oktoberfest los op de Parade.

Het was een ontzettend geslaagde avond met mooie en unieke dans- en zangkunsten. En het belangrijkste is dat we vooral veel en hard hebben gelachen met elkaar.

 

Oktoberfest 2023
Muriel - G-Nius

De gezichten achter G-Nius: Muriel

Sinds juni 2023 is Muriel onderdeel van ons team en we kunnen wel zeggen dat we niet meer zonder haar kunnen. Daarom is het tijd om haar nog beter te leren kennen.

Nu weten we bijvoorbeeld waar ze graag over klaagt. Of wat hij juist aan het lachen maakt.

Wil je de antwoorden op deze en meer vragen weten? Klik dan op de onderstaande knop voor het volledige interview.

Fontys Career Event 2023

Dit jaar waren onze collega's Valerie, Tom, Muriel en Suzanne aanwezig bij het Fontys Career Event 2023. Hier hebben wij veel gemotiveerde studenten gesproken en mogen enthousiasmeren over de mogelijkheden voor stages en startersfuncties binnen G-Nius.

Wij kijken terug op een mooie en geslaagde dag. Hopelijk hebben wij veel studenten kunnen informeren en inspireren over de huidige arbeidsmarkt en natuurlijk over G-Nius.

IMG_0224
borrel

G-Nius Back to Work borrel 2023

Om de zomer af te sluiten hebben we onze relaties uitgenodigd voor de tweede editie van onze Back to Work borrel. De borrel vond plaats op 28 september in een van de gezelligste en bekendste straatjes van ‘s-Hertogenbosch. Op deze prachtige locatie hebben we genoten van goede gesprekken, lekker eten en een gezellige sfeer.

De borrel bood een goede gelegenheid om vakantieverhalen uit te wisselen, elkaar beter te leren kennen en nieuwe contacten aan ons netwerk toe te voegen. Het was een mooie avond waarop het fijn was om bekenden weer persoonlijk te zien en te spreken, en waar we nieuwe mensen hebben leren kennen.

De gezichten achter G-Nius: Valerie

Na een succesvolle stage in de eerste helft van 2022, begon ze na haar afstuderen aan haar avontuur als onderdeel van ons team als Recruitment Consultant.

Haar geheim voor gefocust werken?

Ze schrijft dagelijks to-do lijstjes in haar notitieboekje, waarbij ze goed kan inschatten hoe lang een taak kost. Dit helpt haar de focus te houden. “Ik vind niks zo vervelend dat mijn lijstje niet af is aan het einde van de dag.’’

Benieuwd naar haar favoriete bedrijfsuitje bij G-Nius? Of welke baan ze voor een dag zou willen proberen?

 

Foto Valerie

Zomeruitje 2023 – Sup clinic

Vorige week trapten we de zomer samen af tijdens een leuke sup clinic bij de IJzeren man in Vught. Het was tevens een geweldige kans om onze drie nieuwe collega's, Tom, Valerie en Muriel, beter te leren kennen. Na het omkleden in sport-/zwemoutfits, verzamelden we moed met een drankje voordat we enthousiast het water op gingen.

Wat begon als een clinic veranderde snel in een wedstrijd om te zien wie het langst droog kon blijven staan op de paddle boards. Na wat speelse competitie, waarbij sommigen omvielen en anderen omgeduwd werden, hield één collega zich droog. Nieuwsgierig wie? Bekijk de compilatie video hieronder.

De gezichten achter G-Nius: Tom

Hoera! Tom is zijn proeftijd doorgekomen. Hoogste tijd om hem beter te leren kennen. Wij gingen met hem aan tafel.  

Zo waren wij verrast om te horen dat Tom elke ochtend om 5 uur opstaat: “Het is vroeg, maar ik heb er vooral veel profijt van aan het einde van de dag. Normaal gesproken zou ik in de avond nog gaan sporten, maar daardoor hield ik geen avonden meer over.”

Benieuwd waar Tom het meeste over klaagt? Of hoe zijn perfecte werkplek eruit ziet?

 

Foto Tom buiten
G-Nius teamuitje

Nieuwjaarsuitje 2023; F1 racen en lekker eten

Het jaar beginnen met een gezellig uitje is belangrijk voor ons. Hiermee versterken wij de band met onze collega's en kunnen we het jaar goed beginnen.

Dit jaar hebben wij onze collega's en hun partners uitgenodigd bij Racesquare in The Wall in Utrecht. Hier hebben we geracet in echte F1 simulatoren. Het was een unieke ervaring en het competitiegevoel liep gezellig hoog op.

Na twee spannende races hebben wij de dag afgesloten met een borrel en een heerlijk diner bij Lièmes Fooddistrict. Hier werden ervaringen met de race gedeeld en hebben we elkaar, en elkaars partners, buiten kantoor beter leren kennen.

Het was, zoals altijd, een gezellig uitje en we kijken uit om snel weer iets leuks samen te doen.

 

 

G-Nius Binnendieze borrel

Traditiegetrouw nodigen wij onze relaties ieder jaar uit voor een rondvaart over de Binnendieze. Ook dit jaar ontvingen wij met veel enthousiasme onze professionals, opdrachtgevers en (nieuwe) collega’s op het terras van Brasserie Bolwerk.

Op het zonovergoten terras verwelkomden we onze gasten voor een drankje en een hapje. Tijdens dit deel van de avond zijn er nieuwe contacten gelegd en hebben we elkaar beter te leren kennen. Daarna was het tijd om aan boord te gaan van de fluiterboten.

Samen met een ervaren gidsen voeren wij over de historische Binnendieze en ontdekten we de stad vanaf het water. Na de rondvaart was het tijd om weer terug te gaan naar de Brasserie. Hier was er volop gelegenheid om bij te kletsen en elkaar nog beter te leren kennen.

 

G-Nius Binnendieze borrel 2023
Oktoberfest G-Nius

Oktoberfest 2022 Den Bosch

Wij vinden het belangrijk dat we als team samen veel lol kunnen maken. Daarom was het tijd voor een leuk feestje.

In onze Lederhosen en Dirndljurken zijn wij vrijdag 21 oktober de stad ingegaan voor een heerlijke Schnitzel en het Oktoberfest in Den Bosch. In een mooi versierde hangar op de Parade genoten we van Tiroler-muziek, grote pullen bier en opmerkelijke danspasjes van collega's.

Het was een hartstikke leuke avond. We hebben veel gezongen, gedanst en vooral veel gelachen!

G-Nius team-etentje

Voordat de meesten van ons gaan genieten van een welverdiende vakantie hebben wij genoten van een heerlijk diner.

Met twee nieuwe collega's en de zomervakantie in het vooruitzicht was het een mooi moment voor een teamuitje. Wij schoven onze stoel aan bij restaurant Fabuleux. In een mooi en karakteristiek pand in het centrum van 's-Hertogenbosch genoten wij van een heerlijk diner.

Tijdens dit uitje was er volop tijd om gezellig bij te kletsen en nog beter kennis te maken met onze nieuwe collega's.

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie!

G-Nius uitje fabuleux
Maastricht

G-Nius in Maastricht & Valkenburg | 2022

Mede dankzij de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers is G-Nius uitgegroeid tot de onderneming die we nu zijn. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit te vieren hebben wij onze collega’s en hun partners uitgenodigd voor een weekend in Maastricht en Valkenburg.

Wij hebben een fantastisch weekend gehad met onze collega’s en hun partners. Er is heel veel gelachen en het was een mooi moment om elkaar beter te leren kennen. Dit weekend zien wij daarom ook als investering in ons team en onze onderneming.

We zijn ontzettend dankbaar en trots dat we dit jubileum samen hebben kunnen vieren. Op naar de volgende 20 jaar!

G-Nius jubileum borrel

Ter ere van ons 20-jarig bestaan hebben wij op donderdag 12 mei onze relaties uitgenodigd voor een rondvaart over de Binnendieze en een gezellig borrel om na een lange tijd weer bij te praten.

Met prachtig weer hebben wij genoten van een tocht door en vooral onder de stad. Deze rondvaart was een mooi moment om kennis te maken met de geschiedenis van ’s-Hertogenbosch, de bakermat van G-Nius.

Na de rondvaart hebben wij de avond afgesloten bij Brasserie Bolwerk. Hier hebben wij onder het genot van een hapje en een drankje elkaar weer beter leren kennen.

G-Nius Binnendieze den bosch
G-Nius uitje Efteling1

G-Nius teamuitje 2022 in de Efteling

Dit jaar vieren we feest, we bestaan namelijk 20 jaar. Deze mijlpaal hadden we nooit kunnen bereiken zonder onze collega's. Daarom hebben wij het G-Nius team, hun partners en kinderen uitgenodigd voor een gezellige dag in de Efteling.

Het was een prachtige dag met mooi weer. Dit was natuurlijk de kers op de taart aangezien er slecht en koud weer was voorspeld.

Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad, en vonden het erg fijn om iedereen weer te zien en te spreken. Het was ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met nieuwe collega's en de partners en kinderen van onze collega's.

Wil jij ook aanwezig zijn bij ons volgende teamuitje? Dat kan! Bekijk dan onze vacatures en word onderdeel van ons team.

G-Nius fotoshoot

We hadden geen mooiere dag uit kunnen kiezen voor het maken van nieuwe foto's van ons team.

Samen met de fotograaf hebben wij op verschillende locaties in de binnenstad van 's-Hertogenbosch onze collega's op de foto gezet. Iedereen heeft een plek gekozen die aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid of interesses.

Tijdens deze dag hebben we ook herinneringen opgehaald in de Gasthuisstraat waar het in 2002 allemaal is begonnen. Uiteraard was er ook tijd voor ontspanning en hebben we van het mooie weer kunnen genieten.

G-Nius fotoshoot
G-Nius Borrel 6

G-Nius Borrel 2021

We moesten er even op wachten, maar nu kon de G-Nius borrel eindelijk doorgaan. Het was een mooi moment om alle medewerkers weer eens persoonlijk te zien en te spreken.

We keken er lang naar uit om samen met onze medewerkers op een ontspannen manier en buiten kantoor gezellig een borreltje te drinken. Helaas gooide corona een aantal keer roet in het eten. Maar gelukkig was het 14 oktober weer mogelijk om elkaar de hand te schudden en bij te praten.

Op een unieke locatie midden in het historische centrum ontmoeten wij elkaar bij Brasserie restaurant Het Bolwerk in ‘s-Hertogenbosch. Het Bolwerk Sint Jan bestaat uit een gebouw dat in de stadswal verdwijnt met daarboven een dakpark. Ontwerper van het dakpark is Martien van Osch.

Het was een gezellige avond en we kijken nu al weer uit naar het volgende moment waarop we elkaar weer kunnen zien.

De G-Nius EK poule 2021

Wat een openingsactie van de Engelsen tijdens de EK finale! Helaas bleef het bij deze ene goal en wist Italië, na strafschoppen, de beker mee naar huis te nemen.

In de G-Nius poule is ook hard gestreden om de punten. Het was een spannend wedstrijd maar Joepbroeders is de winnaar van de welbefaamde ‘G-Nius EK poule’ geworden. Gefeliciteerd!

Met slechts 66 punten verschil wist Veronie de tweede plaatst behouden. Michielpaes had als enige voorspeld dat de finale in een gelijkspel zou eindigen. Maar helaas komt hij 6 punten te kort voor een derde plek.

De complimenten zijn er daarom voor JDominicus. Ook zij wist de voetbalkenners op de bank te plaatsten en gaat er met een welverdiende derde plaats vandoor.

De prijzen zijn verdeeld en wij bedanken iedereen voor het meedoen. We kijken uit naar het WK in 2022. Hopelijk weet Nederland het dan verder te schoppen dan de achtste finale.

poule EK 2021
Winnaars G-Nius Pubquiz

Winnaars G-Nius pub quiz

De winnaars van de G-Nius pub quiz hebben hun prijs ontvangen. Zij wonnen een 'Big Ass Burger Box' van Big Boys. Hiermee hebben zij zelf een heerlijke verse hamburger kunnen maken. Uiteraard zat er een ook een lekker drankje bij om de maaltijd compleet te maken.

Wij hopen dat de winnaar hebben genoten van hun prijs.

De G-Nius digitale borrel

Vrijdag 29 januari was het tijd voor het jaarlijkse G-Nius uitje. Bij G-Nius hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze medewerkers. Omdat dat in deze tijd lastig is hebben wij dit jaar voor een digitale borrel met een pubquiz gekozen.

Tijdens een G-Nius uitje mag iets lekker natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben onze medewerkers een heerlijke borrelbox ontvangen om de avond compleet te maken.

Iedereen speelde fanatiek mee tijdens de quiz en er is veel gelachen. De winnaar is Jelle geworden. Hij sleepte op zijn laatste stagedag de titel ‘G-nius van het jaar’ binnen.

Wij kijken terug op een erg gezellige avond. Hopelijk kunnen wij het volgende G-Nius evenement elkaar weer persoonlijk ontmoeten.

G-Nius digitale pubquiz

De G-Nius businessdag 2021

Op donderdag 26 november was de jaarlijkse G-Nius Businessdag. Tijdens de Businessdag 2021 hebben we als team teruggekeken naar het afgelopen jaar. Daarnaast hebben wij onze blik gericht op 2021. Het was tevens het mooi moment om elkaar in deze turbulente tijd weer persoonlijk te zien en te spreken.  Wij kijken uit naar een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden.

G-Nius Businessdag 2021
Nieuwsbericht - Binnendieze 2020

See you next year!

G-Nius Binnendieze evenement 2020

Het jaarlijkse G-Nius Binnendieze evenement is een moment om samen met het team en onze relaties te genieten van de mooie historische binnenstad van 's-Hertogenbosch. Deze traditie biedt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen wijze elkaar weer te zien en bij te praten.

Helaas is 2020 een jaar waarin het Coronavirus veel losmaakt. Dit heeft ook invloed op evenementen en bijeenkomsten waar wij met smacht naar uitkeken. Zoals het G-Nius Binnendieze 2020 evenement. Maar geen zorgen, dit mooie evenement zal snel weer plaatsvinden!

G-Nius mini businessdag 2020

In de Mengfabriek, in de voormalige mengvoederfabriek Van de Heus, was donderdag 27 augustus 2019 de G-Nius mini businessdag. Tijdens deze halfjaarlijkse bijeenkomst hebben wij als team teruggekeken naar de behaalde successen van de afgelopen maanden. Het was een goed moment om de huidige stand van zaken te bespreken. Zeker na de onzekere tijd die de Corona-crisis met zich heeft meegebracht.

Mini busnessdag 2020
G_Nius-2020-Bavaria escape

G-Nius Bavaria Escape evenement 2020

Zaterdag 8 februari is team G-Nius afgereisd naar het pittoreske Lieshout om hier deel te nemen aan de Bavaria Escape. Hier werd er fanatiek gepuzzeld om uiteindelijk als eerste die felbegeerde prijs te winnen, het recept van Bavaria bier. G-Nius heeft na de Bavaria Escape mogen genieten van elkaars kookkunsten. Wij genoten van diverse gerechten waaronder kokkels, een goed stuk vlees en heel veel knoflook.

Het uitje eindigde met een stand van 3-0, namelijk de wedstrijd van PSV-Willem II op een groot scherm. Voor sommigen een emotioneel moment.

Wij kijken met veel plezier terug op dit G-Nius uitje en hebben nu al zin in volgend jaar!