Nieuws

G-Nius is continu in beweging. Lees hier het laatste nieuws over onze ontwikkelingen en evenementen. Blijf op de hoogte van onze activiteiten die wij organiseren om de een sterke relatie te onderhouden met onze medewerkers en opdrachtgevers.

G-Nius Borrel 6

G-Nius Borrel 2021

We moesten er even op wachten, maar nu kon de G-Nius borrel eindelijk doorgaan. Het was een mooi moment om alle medewerkers weer eens persoonlijk te zien en te spreken.

We keken er lang naar uit om samen met onze medewerkers op een ontspannen manier en buiten kantoor gezellig een borreltje te drinken. Helaas gooide corona een aantal keer roet in het eten. Maar gelukkig was het 14 oktober weer mogelijk om elkaar de hand te schudden en bij te praten.

Op een unieke locatie midden in het historische centrum ontmoeten wij elkaar bij Brasserie restaurant Het Bolwerk in ‘s-Hertogenbosch. Het Bolwerk Sint Jan bestaat uit een gebouw dat in de stadswal verdwijnt met daarboven een dakpark. Ontwerper van het dakpark is Martien van Osch.

Het was een gezellige avond en we kijken nu al weer uit naar het volgende moment waarop we elkaar weer kunnen zien.

De G-Nius EK poule 2021

Wat een openingsactie van de Engelsen tijdens de EK finale! Helaas bleef het bij deze ene goal en wist Italië, na strafschoppen, de beker mee naar huis te nemen.

In de G-Nius poule is ook hard gestreden om de punten. Het was een spannend wedstrijd maar Joepbroeders is de winnaar van de welbefaamde ‘G-Nius EK poule’ geworden. Gefeliciteerd!

Met slechts 66 punten verschil wist Veronie de tweede plaatst behouden. Michielpaes had als enige voorspeld dat de finale in een gelijkspel zou eindigen. Maar helaas komt hij 6 punten te kort voor een derde plek.

De complimenten zijn er daarom voor JDominicus. Ook zij wist de voetbalkenners op de bank te plaatsten en gaat er met een welverdiende derde plaats vandoor.

De prijzen zijn verdeeld en wij bedanken iedereen voor het meedoen. We kijken uit naar het WK in 2022. Hopelijk weet Nederland het dan verder te schoppen dan de achtste finale.

poule EK 2021
Winnaars G-Nius Pubquiz

Winnaars G-Nius pub quiz

De winnaars van de G-Nius pub quiz hebben hun prijs ontvangen. Zij wonnen een 'Big Ass Burger Box' van Big Boys. Hiermee hebben zij zelf een heerlijke verse hamburger kunnen maken. Uiteraard zat er een ook een lekker drankje bij om de maaltijd compleet te maken.

Wij hopen dat de winnaar hebben genoten van hun prijs.

De G-Nius digitale borrel

Vrijdag 29 januari was het tijd voor het jaarlijkse G-Nius uitje. Bij G-Nius hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze medewerkers. Omdat dat in deze tijd lastig is hebben wij dit jaar voor een digitale borrel met een pubquiz gekozen.

Tijdens een G-Nius uitje mag iets lekker natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben onze medewerkers een heerlijke borrelbox ontvangen om de avond compleet te maken.

Iedereen speelde fanatiek mee tijdens de quiz en er is veel gelachen. De winnaar is Jelle geworden. Hij sleepte op zijn laatste stagedag de titel ‘G-nius van het jaar’ binnen.

Wij kijken terug op een erg gezellige avond. Hopelijk kunnen wij het volgende G-Nius evenement elkaar weer persoonlijk ontmoeten.

G-Nius digitale pubquiz

De G-Nius businessdag 2021

Op donderdag 26 november was de jaarlijkse G-Nius Businessdag. Tijdens de Businessdag 2021 hebben we als team teruggekeken naar het afgelopen jaar. Daarnaast hebben wij onze blik gericht op 2021. Het was tevens het mooi moment om elkaar in deze turbulente tijd weer persoonlijk te zien en te spreken.  Wij kijken uit naar een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden.

G-Nius Businessdag 2021
Nieuwsbericht - Binnendieze 2020

See you next year!

G-Nius Binnendieze evenement 2020

Het jaarlijkse G-Nius Binnendieze evenement is een moment om samen met het team en onze relaties te genieten van de mooie historische binnenstad van 's-Hertogenbosch. Deze traditie biedt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen wijze elkaar weer te zien en bij te praten.

Helaas is 2020 een jaar waarin het Coronavirus veel losmaakt. Dit heeft ook invloed op evenementen en bijeenkomsten waar wij met smacht naar uitkeken. Zoals het G-Nius Binnendieze 2020 evenement. Maar geen zorgen, dit mooie evenement zal snel weer plaatsvinden!

G-Nius mini businessdag 2020

In de Mengfabriek, in de voormalige mengvoederfabriek Van de Heus, was donderdag 27 augustus 2019 de G-Nius mini businessdag. Tijdens deze halfjaarlijkse bijeenkomst hebben wij als team teruggekeken naar de behaalde successen van de afgelopen maanden. Het was een goed moment om de huidige stand van zaken te bespreken. Zeker na de onzekere tijd die de Corona-crisis met zich heeft meegebracht.

Mini busnessdag 2020
G_Nius-2020-Bavaria escape

G-Nius Bavaria Escape evenement 2020

Zaterdag 8 februari is team G-Nius afgereisd naar het pittoreske Lieshout om hier deel te nemen aan de Bavaria Escape. Hier werd er fanatiek gepuzzeld om uiteindelijk als eerste die felbegeerde prijs te winnen, het recept van Bavaria bier. G-Nius heeft na de Bavaria Escape mogen genieten van elkaars kookkunsten. Wij genoten van diverse gerechten waaronder kokkels, een goed stuk vlees en heel veel knoflook.

Het uitje eindigde met een stand van 3-0, namelijk de wedstrijd van PSV-Willem II op een groot scherm. Voor sommigen een emotioneel moment.

Wij kijken met veel plezier terug op dit G-Nius uitje en hebben nu al zin in volgend jaar!