Werken als IT-professional bij G-Nius

Ben jij als IT-Professional klaar voor een volgende stap in jouw carrière en kan je wel wat ondersteuning gebruiken? G-Nius helpt je hier graag bij.

Bij G-Nius creëren wij samen met jou een traject op maat. Hierbij brengen wij jouw mening, ideeën en verwachtingen in kaart zodat wij een goed beeld krijgen van wat je zoekt. We begeleiden en ondersteunen je persoonlijk. Zo kan jij je verder ontwikkelen.

Wij gaan met je op zoek naar dé rol die aansluit bij jouw talent en ambities. Ons doel is het vinden van de beste match tussen jou als professional en de opdrachtgever.

Ons uitgebreid netwerk van bestaat uit diverse opdrachtgevers in verschillende vakgebieden. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel een passende uitdaging voor je te vinden. En je kennis te laten maken met verschillende specialisaties in binnen- en buitenland.

Het team van G-Nius is betrokken en staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de rol die perfect bij jou past.

Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden of bekijk direct onze IT-vacatures.

Werken-als-it-professional-bij-G-Nius

Wat kan G-Nius voor jou betekenen

De kracht van G-Nius

Wij hechten veel waarde aan betrokkenheid en toewijding. Onze werkwijze is gebaseerd op het PRIDE-principe. Dit staat voor Professioneel, Respect, Integer, Daadkracht en Eerlijkheid. Met onze jarenlange kennis en ervaring creëren wij samen met jou een traject op maat.

Onze ondersteuning

G-Nius gaat met je op zoek naar dé rol doe aansluit bij jouw talent, kennis, ambities en interesses. Wij ondersteunen je ook bij het opstellen van een cv en bij intakegesprekken.

Ons netwerk

Ons uitgebreid netwerk bestaat uit opdrachtgevers uit verschillende vakgebieden. Hierdoor kunnen wij snel een passende rol voor je vinden.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat je een rol vindt die aansluit bij jouw verwachtingen. Daarom luisteren wij naar jouw input, mening, ideeën. Alleen zo kunnen we goed een beeld krijgen van wat je zoekt.

WIN-WIN doelstelling

Bij G-Nius streven wij altijd naar een win-win situatie, voor zowel jou als professionals als voor onze opdrachtgever. Dit houdt ons gemotiveerd gaan wij voor een optimaal resultaat.

Een betrouwbare werkgever

Wanneer je komt werken bij G-Nius dan ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever. Wij zijn betrokken en bieden je een plek waar je jouw ambities kan verwezenlijken.

Internationaal Beschikbare rollen

Wil jij voor G-Nius bij Europa's grootste logistieke dienstverleners aan de slag?

Op dit moment zijn we zijn op zoek naar professionals op het gebied van projectmanagement, Business Analyst en implementatie en specialisten in WMS in de Logistiek & Supply Chain sector.

IT Project Manager 

WMS & TMS

Lees meer >

IT Business Analyst

Blue Yonder (formerly JDA) Dispatcher and/or Discrete Warehouse Management System

Lees meer >

IT Implementer

Blue Yonder (formerly JDA) Dispatcher and/or Discrete Warehouse Management System

Lees meer  >

Wij zijn altijd op zoek naar IT specialisten

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze IT-Professionals die zich verder willen ontwikkelen. Voor grote opdrachtgevers zoeken wij het hele jaar door naar specialisten op het gebied van Energy & Utilities Services, IT Logistics & WMS, IT & Healthcare, IT & Finance, Software & Development en ICT Services.

Ben je benieuwd welke rollen wij op dit moment open hebben staan? Bezoek dan onze website www.g-nius.nl.