Frank Claassen

Business Manager

Frank Claassen woont in Uden en is al sinds 2017 Business Manager bij G-Nius. Frank is vanuit de horeca een nieuwe uitdaging aangegaan in de zakelijke dienstverlening waarbij hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in werving & selectie trajecten en in projectmatige detachering.

Naast het realiseren van een match tussen klant en professional, haalt hij veel voldoening uit het uitbouwen van zowel nieuwe als bestaande relaties. Frank geeft aan zich te willen profileren als Business Partner waarin het zijn doel is om een samenwerking te realiseren voor de lange termijn waarin transparantie kenmerkend is. Zowel met klant als met kandidaat denkt hij graag mee om zodanig de optimale dienstverlening te garanderen.

“Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind is de manier hoe G-Nius zich onderscheidt van onze concurrenten. Eerlijkheid, kwaliteit voor kwantiteit, persoonlijk contact, heldere afspraken en een communicatie die twee kanten opgaat. Dit zijn de ingrediënten van waaruit wij een samenwerking starten, zowel met onze professionals als met onze opdrachtgevers. Waarden om trots op te zijn en waarden die we als team uitdragen.”

In zijn vrije tijd is Frank veel bezig met zijn gezondheid. Hiervoor is hij regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast kan hij genieten van mooi toertochten met de motor.

Frank nodigt je graag uit om persoonlijk kennis te maken.

Frank Claassen - G-Nius

10 VRAGEN VOOR FRANK

1. Koffie of thee?
Koffie.

2. Streamingsdienst of tv?
Streamen. Wat kijk je dan het liefste? Af en toe een goede film. Maar soms is er een overkill, dan blijft zoeken naar iets. Dan ben je een kwartier verder en denk je laat maar. Maar het liefst kijk ik een goede serie die je pakt en die je door wil blijven kijken.

3. Strandvakantie of een actieve vakantie?
Actieve vakantie. En heb je een voorkeur voor land, bestemming of activiteit? Het mag wel warm zijn en het liefst een trektocht. Bijvoorbeeld richting Argentinië, en dan van plek naar plek naar plek. Meer een reis van een vakantie. Met backpack? Voor mij wel.

4. Ben je een ochtend- of een avondmens?
Dit is een goede vraag… Tijdens mijn horecatijd zeker een avondmens. Maar naar mate je ouder wordt en stel de zon schijnt en je bent vroeg op dan denk je het is toch we heel lekker om van de dag te genieten.

5. Koken of uiteten?
Uiteten vind ik wel lekker. Zelf koken vind ik niet erg, als ik eenmaal weet wat ik kan maken.

6. Sporten of bankhangen?
Sporten!

7. Wijn of bier?
Goeie… als ik echt dorst heb kan ik ontzettend genieten van een paar biertjes. Maar ik kan ook echt van een mooie wijn genieten. Ja, ik vind het lastig maar ik denk dat ik voor wijn ga.

8. Fietsen of lopen?
Gewoon fietsen trekt mij niet, dan vind ik mountainbiken leuker maar dat doe ik te weinig. Dan wandel ik of ren ik. Dus dan ga ik voor lopen.

9. Hond of kat?
Hond.

10. Ontbijt of avondeten?
Avondeten. Wat is je lievelingseten? Pizza.

Wil jij Frank beter leren kennen? Hij nodigt je graag uit om meer over zichzelf en zijn werk te vertellen.