Frank Claassen

Lead Sales & Business Management

Frank Claassen woont in Uden en is al sinds 2017 Business Manager bij G-Nius. Frank is vanuit de horeca een nieuwe uitdaging aangegaan in de zakelijke dienstverlening waarbij hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in werving & selectie trajecten en in projectmatige detachering.

Naast het realiseren van een match tussen klant en professional, haalt hij veel voldoening uit het uitbouwen van zowel nieuwe als bestaande relaties. Frank geeft aan zich te willen profileren als Business Partner waarin het zijn doel is om een samenwerking te realiseren voor de lange termijn waarin transparantie kenmerkend is. Zowel met klant als met kandidaat denkt hij graag mee om zodanig de optimale dienstverlening te garanderen.

“Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind is de manier hoe G-Nius zich onderscheidt van onze concurrenten. Eerlijkheid, kwaliteit voor kwantiteit, persoonlijk contact, heldere afspraken en een communicatie die twee kanten opgaat. Dit zijn de ingrediënten van waaruit wij een samenwerking starten, zowel met onze professionals als met onze opdrachtgevers. Waarden om trots op te zijn en waarden die we als team uitdragen.”

In zijn vrije tijd is Frank veel bezig met zijn gezondheid. Hiervoor is hij regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast kan hij genieten van mooi toertochten met de motor.

Frank nodigt je graag uit om persoonlijk kennis te maken.

Frank Claassen - G-Nius

Maak kennis met Frank

Je bent Lead Sales & Business Management bij G-Nius, wat doe je precies?

In mijn rol ben ik o.a. verantwoordelijk voor het uitbouwen van mijn eigen business op het gebied van detacheren en deta-vast. Daarnaast ben ik betrokken bij het begeleiden van het recruitmentteam en het ondersteunen van collega’s op het gebied van sales.

Welke baan zou je voor een dag willen uitproberen?

Top Gear host. Ik ben groot fan van auto’s en kan ontzettend genieten van de challenges die het oude trio uitvoerden zoals het online kopen van een afgedankte jeep en daarmee de jungle in. Heerlijk onbevangen een groot, onbekend avontuur aangaan is iets waar je mij snel warm voor krijgt.

Wat doe je om stress te voorkomen?

In onze rol kom je ooit situaties tegen die stress op kunnen leveren. Het is belangrijk om tegenslagen niet persoonlijk aan te trekken. Soms zit het tegen en dan is het gemakkelijk om gefrustreerd te raken. Op die momenten is het belangrijk om afstand te nemen en te realiseren dat sommige zaken buiten onze macht liggen. Daarnaast helpt het om positief te blijven.

Hoe behoud je je focus?

Dat blijft af en toe een uitdaging. Bij het verliezen van focus neem ik vaak een stap terug en pak ik een moment voor mezelf om mijn prioriteiten opnieuw te evalueren. Ik kijk naar mijn to-do lijst en focus op het afronden van de meest belangrijke zaken. Daarnaast sluit ik me af van eventuele afleidingen om zaken tot een gewenst resultaat te brengen.

Wat is je leukste bedrijfsfeest of teamuitje ooit geweest?

Het bedrijfsuitje naar Maastricht voor het 20-jarig bestaan van G-Nius was fantastisch. We hadden een mooi hotel en een uniek uitje waar we met Oldtimers (DAF 44), in de zon, de Mergellandroute hebben gereden. Afgesloten met een heerlijk diner met goed gezelschap, zeer geslaagd!

Wat is het beste advies dat iemand je gegeven heeft?

Een citaat van de filosoof Confucius blijft impact op mij hebben: ‘Hij die zegt dat hij iets kan en hij die zegt dat hij iets niet kan hebben beide gelijk.’ Als je gelooft dat je iets niet kunt, vergroot je de kans dat het ook niet lukt. Ik geloof sterk in het idee dat als je denkt iets te kunnen volbrengen, je dat waarschijnlijk ook lukt. Het citaat benadrukt het belang van geloof in eigen kunnen en daar valt of staat alles mee in mijn ogen.

Welke kleine dingen kunnen je dag beter maken?

Ik kan heel vrolijk worden van de eerste lente dagen waar de temperatuur toeneemt en de zon zich meer laat zien. Lekker de bossen in met mijn hond Haiko die altijd blij is, heerlijk touren op de motor en andere mensen blij kunnen maken.

Frank Claassen - gezicht achter G-Nius - interview - lead sales business manager

Welke gebeurtenis in je leven wil je herbeleven?

Tijdens mijn stage in Shanghai maakten we een reis naar Beijing, waar we een hike hebben gemaakt naar de Chinese Muur. We volgden niet de toeristische route, maar de route naar de originele afgebrokkelde Chinese Muur. Op die muur diverse uitkijkposten bezocht en in een van deze posten ons tentje opgezet. Kamperen, Beijing duck op een kampvuur, omringd door een bizar heldere sterrenhemel, werkelijk een onvergetelijke ervaring.

Wat zou je doen met een miljoen?

Ik zou een deel investeren, een paar kleine materiële uitgaven (motor + oldtimer) en een mooie wereldreis maken.

Besteed jij je weekend het liefst thuis, in de stad, op het strand of in het bos?

In de weekenden ben ik graag te vinden in de bossen. Groot fan van de natuur en het ontdekken van nieuwe plekken.

Wil jij Frank beter leren kennen? Hij nodigt je graag uit om meer over zichzelf en zijn werk te vertellen.