G-Nius zoekt een Business Manager

Als business manager ben je continu op zoek naar het maken van de perfecte match tussen professionals en opdrachtgevers. Je herkent kansen en zet deze om naar langdurige relaties. Hiervoor maak je gebruik van jouw eigen netwerk en het netwerk van G-Nius.

Wat ga je doen bij G-Nius:

Bij G-Nius ben je als business manager actief in een “360 graden” rol. Je draagt de zorg en verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw relatiebestand. Dit bestand bestaat voornamelijk uit professionals en opdrachtgevers binnen een ICT-, logistiek- en managementomgeving.

Je genereert ideeën en zoekt naar creatieve mogelijkheden om professionals en opdrachtgevers aan G-Nius te binden. Hiervoor werk je proactief aan een solide en langdurige samenwerking. Dit doe je door persoonlijk in gesprek te gaan en de wensen en behoeften van beide partijen in kaart te brengen. Hierbij staan betrokkenheid en open communicatie hoog in het vaandel. Alleen zo kan je als business manager maatwerk bieden.

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Verkoopbeheer, accountbeheer en relatiebeheer.
 • Acquisitie new business.
 • Analyseren van personele behoefte, processen en wensen van de klant en deze vertalen in praktische oplossingen.
 • Commerciële activiteiten, zoals het voeren van verkoopgesprekken, het uitbrengen van offertes, het onderhandelen over en afsluiten van contracten.
 • Werving van professionals en voeren van sollicitatiegesprekken.
 • Interim- en recruitment.

Wat vragen we van jou?

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Ervaring met het voeren van verkoopgesprekken en oplossingsgericht verkopen.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Bij voorkeur beschik je over een relevant netwerk.
 • Energiek en ondernemend optreden.
 • Zelfvertrouwen en een proactieve instelling.

Wat kan je van ons verwachten?

G-Nius is een onderneming waar een informele maar professionele sfeer heerst. We vinden openheid en betrokkenheid belangrijk.

We bieden je een zelfstandig functie binnen een jong en enthousiast team waar eigen initiatieven vanzelfsprekend zijn. Wanneer je er even niet uitkomt staan je collega’s voor je klaar om ondersteuning te bieden.

Wij vinden het belangrijk dat ons team een hecht team is. Daarom lunchen wij altijd samen. Na de lunch lopen we een rondje door de binnenstad van ’s-Hertogenbosch om de middag weer vol goede energie te beginnen. Daarnaast organiseren wij leuke evenementen om elkaar, ook buiten kantoor, beter te leren kennen.

Uiteraard bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hieronder vallen een uitstekend marktconform salaris, opleiding- en trainingsmogelijkheden, een onkostenvergoeding, ongelimiteerde bonusregeling, leaseauto met tankpas, 25 vakantiedagen, een smartphone en een pensioenregeling.

Wie is G-Nius

G-Nius biedt ondersteuning en begeleiding aan opdrachtgevers bij het vinden en plaatsen van IT-professionals. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrokkenheid met onze relaties.

Wij zijn gespecialiseerd in Energy & Utilities, IT Logistics & WMS, IT & Healthcare, Software, Development, IT & Finance en IT Consultancy Services. Door het volgen van de laatste ontwikkelingen houden wij onze kennis up-to-date. Zo kunnen wij onze service aanpassen en onze opdrachtgevers voorzien van persoonlijk advies op maat.

Heb je interesse om business manager bij G-Nius te worden of wil je meer informatie, neem dan contact op met Leo Keller via +31 (0)6 22 30 24 60 of lkeller@g-nius.nl. Bekijk www.werkenbijg-nius.nl en leer ons beter kennen.