Leo Keller

Managing Director

Leo kent een lange geschiedenis binnen G-Nius. In 2005 begon hij als stagiair en nadat hij afstudeerde zette hij zijn eerste stappen in zijn carrière als Junior Business Manager. Na een kort uitstapje tussen 2011 en 2012, keerde hij terug als Business Manager om zich te specialiseren op het gebied van IT-detachering en Consultancy.

Met zijn sterke leiderschap en vernieuwende blik bouwt hij als Managing Director, samen met het team, aan der groei en ontwikkeling van G-Nius. Hierbij staan de normen, waarden en persoonlijke werkwijze, waarmee Gijs-Jan 20 jaar geleden G-Nius oprichtte, centraal.

Met zijn ruime ervaring binnen G-Nius en diepgaande expertise in met name Warehouse Management Systems, kent Leo Keller de onderneming, het vak én de branche van binnen en buiten. Leo staat binnen de onderneming bekend als de netwerker. Zijn bereidheid om met iedereen een gesprek aan te gaan is de sleutel tot zijn succes. Hierdoor is hij in staat gebleken ons netwerk over de landsgrenzen heen te tillen en verder uit te breiden.

Leo staat bekend als fanatieke sporter en een echte familieman. Als hij tijd heeft staat hij het liefst op het voetbalveld. Daarbij vind het tijd doorbrengen met zijn gezin erg belangrijk. Zijn kinderen staan altijd op nummer 1.

Ben je benieuwd wat Leo voor jou, als opdrachtgever of professional, kan betekenen? Hij nodigt je graag uit voor een persoonlijk gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Leo Keller - G-Nius

10 Vragen voor Leo

 1. Koffie of thee?
  Ligt eraan wanneer. Overdag koffie ’s, avonds thee
 1. Wijn of bier?
  Bier.
 1. Streamingsdienst of tv?
  Tv.
  Favoriete programma’s? Nee. Ik vind beau of Jinek leuk om te kijken VI. En voetbal, sport kijk ik veel live.
 1. Strandvakantie of een actieve vakantie
  Geen strand want daar hou ik totaal niet van. Maar wel lekker aan het zwembad.
  Nog een bestemming die je graag wil bezoeken? We hebben, voordat we kinderen hadden, veel actieve vakanties gehad. Australië, Japan, Argentinië, Amerika. Dat staat ook op het lijstje om dat met de kinderen te doen, als ze straks wat groter zijn. Maar voor nu, deze periode van mijn leven, gewoon een rustige vakantie. En dat maakt dan niet zo veel uit waar, niet te ver vliegen en waar de zon schijnt.
 1. Fietsen of lopen?
  Fietsen.
 1. Ochtend- of avondmens?
  Avondmens. Ik kan wel lang opblijven, laat naar bed gaan en vroeg opstaan. Ik vind het niet altijd leuk om er vroeg uit te komen maar ik heb er geen last van.
 1. Koken of uiteten?
  Koken vind ik leuk om te doen.
 1. Ontbijt of avondeten?
  Avondeten. Ontbijt sla ik meestal over.
  Lievelingseten?Preischotel, Babi ketjap en gewoon friet met kippenboutje.
 1. Hond of kat?
  Hond
 1. Sporten of bankhangen?
  Alle twee vind ik eigenlijk wel fijn. Sporten heb ik de laatste tijd wat minder tijd voor. Het ligt ook een beetje aan de dag. Een combi van beide