Mike van Strien

Business Manager

Mike van Strien is 35 jaar en woonachtig in Berkel-Enschot met zijn vrouw Anouk en zoons Raff (2) en Dex (1). Naast zijn werk is hij betrokken bij de plaatselijke voetbalclub als assistent-trainer van het eerste elftal, hij is echt een club man.

De tijd die over blijft brengt Mike graag door met vrienden of natuurlijk zijn gezin. Een dagje uit, lekker borrelen met vrienden of gewoon relaxed een serie kijken op Netflix, daar kan je Mike blij mee maken.

Sinds september 2022 is Mike werkzaam bij G-Nius maar daarvoor heeft hij al jarenlang ervaring opgedaan binnen de wereld van detachering. Zijn kracht ligt in het persoonlijke. Verbinden op persoonlijk niveau is nodig om een sterke relatie op te bouwen waarin hij een opdrachtgever of professional kan adviseren of ondersteunen in hun bedrijf of loopbaan.

Door middel van aandacht en oprechte interesse is Mike in staat om te achterhalen wat iemand motiveert en drijft en kan hij samen met iemand een traject aan gaan om het maximale uit hun carrière te halen.

Mike van Strien - G-Nius

10 Vragen voor Mike

 1. Koffie of thee?
  Thee.
 2. Streamingsdienst of tv?
  Streamen. En waar kijk je dan naar? Series, bijvoorbeeld Suits. Maar als ik echt wil lachen kijk ik The Office of Brooklyn 99.
 3. Strandvakantie of een actieve vakantie?
  Ik ben iemand van de strandvakanties. En waar ga je dan het liefste naar toe? Nu met de kinderen vind ik de Canarische eilanden toch wel superhandig, mooi resort, all-inclusive, het liefst dicht bij het strand maar een zwembad is ook prima. En actief… ja ik heb ook met vrouw een maand door Indonesië getrokken. Dat vond ik ook hartstikke tof maar dat is nu mijn wereld niet meer.
 1. Ochtend- of avondmens?
  Beide, ik ga laat naar bed en ben vroeg wakker. Als ik langer dan 6 uur slaap dan zit ik de hele dag te gapen.
 1. Koken of uit eten?
  Uit eten. Heb je een favoriete keuken? Ik vind Rodeo (Tilburg) lekker, gewoon vlees. En Havanna in Tilburg vind ik ook goed, dat is wel ons restaurantje.
 1. Sporten of bankhangen?
  (…Is even stil…) Ik ben van het bankhangen. Eigenlijk wil ik dat niet zijn, maar het is toch wel heel fijn.
 1. Wijn of bier?
  Beide niet. Ik drink meestal whisky en Bacardi. Maar tijdens een etentje drink ik wel een wijntje mee.
 1. Fietsen of lopen?
  Lopen.
 1. Hond of kat?
  Hond.
 1. Ontbijt of avondeten?
  Avondeten. Wat is je lievelingseten? Nee niet echt. Van de ene kant kan ik genieten van lekker uiteten gaan. Maar als ze morgen een soort shake zouden verzinnen die je kan opdrinken waar alles inzit, dan zou ik dat ook prima vinden.