Sjoerd Janus

Business Manager

Sjoerd is met zijn ruime ervaring in diverse sales, management en trainers rollen een gedegen gesprekspartner op alle niveaus binnen een organisatie. Het bouwen, onderhouden en ontwikkelen van zakelijke relaties loopt als rode draad door zijn carrière.

Vanuit zijn overtuiging “waar ogen elkaar ontmoeten, krijgen aannames weinig kans” nodigt hij u uit om persoonlijk kennis te maken. In zijn rol van Business Manager is hij altijd op zoek naar het creëren van toegevoegde waarde in relaties met zowel professionals als opdrachtgevers.

“Bij G-nius heerst er een no nonsense mentaliteit. Opdrachtgevers en professionals kunnen rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Zeg wat je doet en doe wat je zegt wordt bij G-nius dagelijks in de praktijk gebracht. Voor mij persoonlijk is dit de eerste keer dat ik zie dat de kernwaarden niet alleen op de website staan maar ook echt op de werkvloer geleefd worden en dat past mij heel goed. Er wordt niet alleen hard gewerkt maar ook hard gelachen. De sfeer in het team is open, positief en iedereen is bereid elkaar te helpen, wat voor nieuwe collega’s een warm welkom is.”

Sjoerd is een echte familieman. In de weekend gaat hij er het liefst met zijn gezin op uit. En als hij de kans krijgt stapt hij graag op de racefiets.

Wil je Sjoerd beter leren kennen? Neem dan contact met hem op via 06 55 55 01 52.

Sjoerd Janus

10 Vragen voor Sjoerd

 1. Koffie of thee?
  Koffie.
 1. Streamingsdienst of tv?
  Streamen. Wat kijk je dan? Series via Netflix.
 1. Strandvakantie of een actieve vakantie
  Actieve vakantie. Het liefst een combinatie van een dagje strand en dan een activiteit, cultureel, en daarna iets fysieks zoals zeevissen of duiken.
 1. Ochtend- of avondmens?
  Allebei. Ik ga laat naar bed en sta vroeg op.
 1. Koken of uiteten?
  Uiteten vind ik heel erg leuk, maar dan doen we wel te weinig nu. Aziatische gerechten, met name Thais vind ik er lekker.
 1. Sporten of bankhangen?
  Van nature ben ik heel erg sportief.
 1. Wijn of bier
  Ik drink geen alcohol. Maar als ik dat wel zou doen dan denk ik bier.
 1. Fietsen of lopen?
  Ik heb marathons gelopen en nu fiets ik. Ik vind het allebei leuk maar op dit moment fietsen.
 1. Hond of kat?
  Hond
 1. Ontbijt of avondeten?
  Avondeten.