Sollicitatieprocedure

Wij vinden het leuk dat je interesse hebt om bij G-Nius te werken. Ons sollicitatieproces bestaat uit een aantal stappen. Om je een duidelijk beeld te geven hebben wij alle stappen voor je op een rij gezet. 

Stap 1: Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in 
G-Nius en dat je onderdeel van ons team wil worden. Heb je een vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel? Dan ontvangen wij graag van jou een motivatiebrief en je cv.

Stap 4: Het tweede gesprek

Goed nieuws, we zijn nog steeds enthousiast! Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en maak je ook kennis met andere collega’s. 

Stap 2: Beoordeling

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen beoordelen wij of er een match is. Hiervoor kijken we naar jouw motivatie, kennis en ervaring. We streven ernaar om jou binnen 2 weken een reactie te geven. 

Stap 5: Ons aanbod

Wanneer er na het tweede gesprek nog steeds een goede klik en een positief gevoel is, dan doen wij je graag een aanbod. Dit bestaat uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. 

Stap 3: Het eerste gesprek

Als we enthousiast zijn nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek proberen we een goede indruk te krijgen van jou als persoon. We kijken of er een klik is en of je past bij G-Nius. 

Stap 6: Welkom!

Gefeliciteerd en welkom bij G-Nius! Je bent nu onderdeel van ons gezellige team. We kijken uit naar een leuke samenwerking.