Suzanne Verheijden

Marketing & Communicatie

Suzanne Verheijden woont in Berkel-Enschot. Na haar studie is ze werkzaam geweest als communicatiemedewerker in de detailhandel en e-commerce. Na een uitstapje in de vastgoedbranche was het voor haar tijd voor een nieuwe uitdaging, die aansluit bij haar passie voor marketing en communicatie.

Op de dagen waarop Suzanne vrij is, staan altijd in het teken van haar gezin. Samen met de kinderen gaat ze er regelmatig op uit om leuke plekjes in Nederland en daarbuiten te ontdekken.

Sporten is een van haar favoriete hobby's. Hardlopen en mountainbiken doet ze het liefst. Daarnaast houdt ze van lekker eten en gezelligheid. Ze spreekt daarom vaak met vrienden af om samen te koken en een hapje te eten.

“G-Nius werkt met veel betrokkenheid aan een sterke relatie met opdrachtgever en medewerkers. Er wordt goed geluisterd naar elkaar en persoonlijk contact staat voorop. De sfeer binnen het team is informeel en respectvol. En er is genoeg ruimte om te lachen. Samen wandelen na de lunch geeft extra energie voor de middag en is gezond en gezellig. Dit zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Suzanne Verheijden -- G-Nius

Maak kennis met Suzanne

Als Marketing- en Communicatiespecialist bij G-Nius, wat doe je dan precies?

Een precieze beschrijving van wat ik doe is lastig, maar mijn doel is om G-Nius onder de aandacht te brengen als strategische partner, en daarmee onze boodschap te verspreiden. Wat we doen, waarom we het doen, etc. Wat ik vooral leuk vind is de uitdaging van mijn werk. Toen ik hier begon was er nog geen aandacht voor marketing, het was meer een nevenactiviteit. Dat maakt het leuk, omdat ik dan kan bouwen aan het proces van iets kleins naar hopelijk iets heel groots.

Over welke aspecten van je werk praat je graag met anderen?

De sfeer binnen het team. Die ervaar ik als heel prettig, dat deel ik graag met anderen. De vrijheid en de kansen die ik krijg om aan mijn eigen projecten te kunnen werken en te groeien als persoon en de resultaten die er zijn.

Hoe ziet jouw perfecte werkplek eruit?

Ik sta graag in contact met anderen. Een plek waar ik collega’s kan zien en kan spreken zonder dat daar drempels of deuren tussen zitten. Een open werkplek zonder al te veel ruis is belangrijk, aangezien ik gemakkelijk afgeleid ben. Daglicht, vooral veel daglicht is belangrijk om een inspirerende omgeving te kunnen creëren. In het centrum van Den Bosch werken voedt de inspiratie verder, als we na de lunch gaan wandelen kan je de natuur in of de stad in. Deze variatie vind ik fijn. Mijn werkplek bij G-Nius sluit gelukkig goed aan bij mijn perfecte werkplek.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Ik haal inspiratie uit mijn omgeving, mijn familie, vrienden, maar ook door buiten te zijn. Als ik ga wandelen is mijn hoofd leeg en heb ik echt de mogelijkheid om mijn hersenen overuren te laten draaien en goede ideeën te bedenken. Websites met vak gerelateerde informatie, collega’s en professionals uit hetzelfde vak kunnen mij ook inspireren.

Wat is je leukste bedrijfsfeest of teamuitje ooit geweest?

Dat is het uitje met partners in Maastricht geweest. Ik had het zelf georganiseerd, dan is het ook fijn om te zien dat alles verliep zoals ik had gepland. Maastricht is een prachtige stad, het was mooi weer en alles verliep gewoon goed. De activiteiten waren top, locatie was top en het eten was heerlijk, een en al succes. Dit was het uitje voor het 20-jarig bestaan van G-Nius. Een losse activiteit die we als team hebben gehad is suppen. Het was een spontaan teamuitje dat erg leuk uitpakte.

Welke superkracht zou je willen hebben?

Ik zou graag willen toveren, dan kan ik vliegen, onzichtbaar zijn en tijdreizen. Maar als ik er maar een kon kiezen zou ik gaan voor het vliegen. De vrijheid en snelheid die lijkt me heerlijk.

Wat helpt je om je beter te voelen als je niet lekker in je vel zit?

Sporten. Meestal ga ik hardlopen of mountainbiken om mijn hoofd leeg te maken. Quality time met mijn kinderen en/of partner helpt mij ook. Lekker met z’n allen voor het vuurtje zitten, of met vrienden gaan wandelen en daarna de kroeg in om te borrelen. Dat geeft mij allemaal energie om me weer beter te laten voelen.

Wat heb je als kind altijd graag willen hebben maar kreeg je niet? 

Toen ik jong was wilde ik altijd een paard hebben, ik heb een hele tijd op paardrijden gezeten, vandaar. Ik snap ook dat ik dat niet heb gekregen en ben daar achteraf ook wel blij om.

Heb je op een andere plek dan Nederland gewoond?

Ik heb een tijdje in Canterbury – Engeland gewoond voor mijn stage. Dat is een hele toffe stad. Een andere taal beter leren, zelfstandig in een nieuw land wonen en nieuwe mensen leren kennen, ik kan het iedereen aanraden. Wie weet gaan we ooit nog naar het buitenland voor het werk van mijn partner. Naar alle waarschijnlijkheid zou dat dan Curaçao of Aruba zijn. We gaan zien wat de toekomst brengt.

Wat is je favoriete seizoen? En waarom? 

Sowieso de herfst, in de herfst heb je vaak de nazomer. Het kan dan nog heerlijk weer zijn en tegelijkertijd kan ik echt genieten van de gekleurde bladeren. Een prettige bonus is nog dat ik dan geen last heb van mijn hooikoorts😉.