Suzanne Verheijden

Marketing & Communicatie

Suzanne Verheijden woont in Berkel-Enschot. Na haar studie is ze werkzaam geweest als communicatiemedewerker in de detailhandel en e-commerce. Na een uitstapje in de vastgoedbranche was het voor haar tijd voor een nieuwe uitdaging, die aansluit bij haar passie voor marketing en communicatie.

Op de dagen waarop Suzanne vrij is, staan altijd in het teken van haar gezin. Samen met de kinderen gaat ze er regelmatig op uit om leuke plekjes in Nederland en daarbuiten te ontdekken.

Sporten is een van haar favoriete hobby's. Hardlopen en mountainbiken doet ze het liefst. Daarnaast houdt ze van lekker eten en gezelligheid. Ze spreekt daarom vaak met vrienden af om samen te koken en een hapje te eten.

“G-Nius werkt met veel betrokkenheid aan een sterke relatie met opdrachtgever en medewerkers. Er wordt goed geluisterd naar elkaar en persoonlijk contact staat voorop. De sfeer binnen het team is informeel en respectvol. En er is genoeg ruimte om te lachen. Samen wandelen na de lunch geeft extra energie voor de middag en is gezond en gezellig. Dit zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Suzanne Verheijden -- G-Nius

10 vragen voor Suzanne

 1. Koffie of thee?
  Thee. Ik kan echt liters thee drinken.
 1. Streamingsdienst of tv?
  Streamen.
 1. Strandvakantie of een actieve vakantie?
  Een combinatie. Ik kan absoluut niet lang stilzitten dan ga ik me vervelen. Maar ik ben ook wel echt gek op de zon. Een ideale vakantie is daarom bijvoorbeeld een duikvakantie. In de ochtend een duik, lunchen op het strand en daarna weer het water in. Maar ik wil ook dingen zien. Ik vind het zonde om naar een land te gaan en niks van de cultuur mee te krijgen. Dus een combinatie van dingen doen, zien en strand.
 1. Ochtend- of avondmens?
  Een ochtendmens. Sowieso. Ik vind het heerlijk om in de ochtend op pad te gaan. Vaak is het dan nog lekker rustig. En de kinderen zijn ook altijd vroeg wakker 😉
 1. Ontbijt of avondeten?
  Dat is moeilijk… Als ik echt moet kiezen dan avondeten.
 1. Koken of uiteten?
  Uiteten. Ik ben gek op lekker eten. Ook koken vind ik leuk maar sinds ik kinderen heb, heb ik minder tijd om dit uitgebreid te doen.
 1. Wijn of bier?
  Moeilijk, ligt aan het moment. Meestal wijn, maar een speciaal biertje vind ik ook erg lekker.
 1. Sporten of bankhangen?
  Sporten! En dat het liefste in de natuur.
 1. Fietsen of lopen?
  Dat ligt aan het moment en het weer. Ik vind het heerlijk om te wandelen of hard te lopen. Maar mooie routes rijden en helemaal stuk gaan op de mountainbike vind ik ook leuk.
 1. Hond of kat?
  Hond!