TOM VAN NISTELROOIJ

Recruitment Consultant

Tom van Nistelrooij woont in het mooie dorpje Geffen en is op 1 juni 2023 gestart als recruitment consultant bij G-Nius. Na een periode binnen de verzuim-wereld vond Tom het tijd om het vakgebied sales verder te gaan verkennen. Hij zal zich richten op een traject tot volwaardig Business Manager, binnen de vakgebieden IT & Data. Een route waar hij erg naar uit kijkt.

Tom is een gedreven sporter en is daarom vaak in de Crossfit-box te vinden. Hij daagt zichzelf graag uit en dit resulteert in een behoefte zichzelf te blijven verbeteren. Tom wil deze ambitie dan ook maar al te graag terug laten komen in zijn uitdagingen bij G-Nius.

Verder blijft Tom een echte bourgondiër, zo geniet hij graag met een hapje en een drankje op het terras van een lekkere zomerse dag.

Wil je hem beter leren kennen? Lees dan hieronder het interview met Tom. Zo kwamen wij er bijvoorbeeld achter waar Tom het meeste over klaagt en hoe zijn perfecte werkplek eruit ziet.

Tom van Nistelrooij

10 vragen met Tom

Tom is sinds 1 juni 2023 recruitment consultent bij G-Nius. Wij gingen met hem aan tafel om hem wat persoonlijke vragen te stellen.

1. Je bent recruitment consultant bij G-Nius, wat doe je precies?

Ik zoek de juiste persoon bij een vacature van een opdrachtgever en help hiermee onze business managers. Als recruitment consultant ben ik ondersteunend aan onze business managers, zij komen met de aanvragen vanuit de klant en daar zoek ik de juiste personen bij. Hierbij hoort een stukje afstemming van wat de opdrachtgever zoekt en wat voor eisen erbij horen. Aan de hand daarvan zoek ik op diverse kanalen, bijvoorbeeld binnen ons grote netwerk en LinkedIn, naar een match.

2. Hoe ziet jouw perfecte werkplek eruit?

Mijn perfecte werkplek ziet eruit als een fijne, open ruimte met veel contactmomenten met collega’s. De groep moet niet te groot zijn zodat het niet rumoerig wordt. Er is een mogelijkheid om jezelf af te zonderen, zodat je kan focussen als dat nodig is. Iets speels om afleiding te zoeken, zoals een tafelvoetbaltafel, vind ik een leuke toevoeging op de werkvloer.

3. Welke baan zou je een dag willen proberen?

Ik zou een dag in de schoenen willen staan van een topsporter, bijvoorbeeld een professioneel skiër of snowboarder, want dat doe ik zelf ook heel graag. Hoe maak je nou zo’n sportevenement of training door als topsporter?

4. Welke superkracht zou je willen hebben?

Een lastige vraag, want ik twijfel heel erg tussen twee: kunnen vliegen en onzichtbaar zijn. Vliegen is makkelijk en je bent overal snel. Maar als je onzichtbaar bent kun je dingen zien die een ander niet ziet. Ze hebben allebei een groot voordeel. Als ik toch moet kiezen zou ik liever vliegen omdat het veel tijd scheelt.

5. Waar klaag jij het meeste over?

Dat is een makkelijke, het weer. In dat opzicht ben ik een rasechte Nederlander en klaag ik het meeste hierover. Dan is het te warm, te koud, te nat, te droog. Op het weer valt altijd iets te klagen. Het is makkelijk om het weer de schuld te geven omdat je er geen invloed op hebt.

6. Wat heb je al jaren willen doen, maar is nog steeds niet gebeurd?

Een seizoen ski-les geven in Oostenrijk. Dat staat al jaren op mijn lijstje maar dat is er nog niet van gekomen. Ik ben voor de coronapandemie afgestudeerd en tijdens de pandemie ben ik gestart met werken. Wintersport lag destijds stil. Toen ik ben gestart met werken kwam ik in een bepaalde workflow terecht en ga je ook niet zomaar voor een paar maanden ertussenuit. Je moet ook maar net een werkgever hebben die ermee akkoord gaat dat je een half jaar weg bent. En als je goed op je plek zit zeg je ook niet zomaar je baan op om dit te gaan doen. Dat heeft mij al die tijd tegengehouden, maar dit is iets wat ik ooit nog zou willen doen.

7. Wat is je favoriete seizoen? En waarom?

Ik twijfel heel erg tussen de zomer en de winter. De zomer staat voor mij altijd in het teken van een terrasje pakken en lekker op vakantie gaan. Ik ga het liefste op een actieve vakantie. Tijdens een wintersportvakantie doe je dat automatisch, omdat je de hele dag aan het skiën bent. Vroeger ging ik daarom altijd liever op wintersportvakantie. Tegenwoordig begint de zomer toch meer favoriet te worden. In de zomer heb je meer de vrijheid om van alles te kiezen, zoals hiken in IJsland of een stedentrip. Nu mijn zomervakanties een actieve uitdaging bieden, neig ik meer naar de zomer. Deze zomer ga ik bijvoorbeeld met vrienden naar Bali.

8. Waar kunnen we je het hardst mee aan het lachen maken?

Leedvermaak, andermans pijn is iemand anders plezier zeg ik maar. Ik kan heel goed lachen als er iets ongelukkigs gebeurt, iemand die met een dienblad komt aanlopen en struikelt bijvoorbeeld. Maar ook kleinere dingen zoals gek doen in gezelschap, daar ga ik heel goed op. Karma werkt ook altijd goed op mijn lachspieren.

9. Hoe ziet jouw ochtendroutine eruit?

Op een werkdag sta ik om 5 uur op, van half 6 tot half 8 sta ik in de sportschool. Na het douchen en klaarmaken ben ik rond kwart voor 9 op kantoor om mijn werkdag te beginnen.

Het is vroeg, maar ik heb er vooral veel profijt van aan het einde van de dag. Normaal gesproken zou ik in de avond nog gaan sporten, maar daardoor hield ik geen avonden meer over. Nu heb ik na het avondeten nog een hele avond om van alles te doen. Het nadeel is dat ik ook een avondmens ben en daardoor niet altijd op tijd ga slapen.

10. Hoe kom je tot rust na een zware dag op je werk?

Ik zou eerst altijd gezegd hebben sporten, want dat was mijn uitlaatklep. Tegenwoordig kom ik tot rust door mezelf bezig te houden, in huis of in de tuin. Ook lezen, muziek of een podcast luisteren, bijvoorbeeld die van Michael😉, brengen me tot rust na een zware werkdag. Ik vind het heerlijk om me in bepaalde onderwerpen te verdiepen, zoals beleggen of crypto, daar word ik ook rustig van.