Traineeship recruitement & sales

Gefeliciteerd! Je bent (bijna) afgestudeerd en staat aan het start van jouw carrière. Dit is voor jou het moment om jouw geleerde kennis toe te passen in de praktijk en daarbij werkervaring op te doen. G-Nius kan je daarbij helpen. Met het G-Nius traineeship laten wij je kennis maken met het recruitment-, accountmanagement- en sales vak.

G-Nius team samenwerken

Een traineeship bij G-Nius

Een traineeship bij G-Nius bestaat uit een intensief opleidingstraject waarbij je direct aan de slag gaat binnen ons team.

Het traject duurt 1 jaar en bestaat uit 3 blokken. Gedurende het eerste blok maak je kennis met de wereld van G-Nius. Je leert wat onze werkwijze is en wat onze kernprocessen zijn. Daarnaast laten we de markt kennen en welke wet- en regelgeving van toepassing is.

Tijdens het tweede blok ligt de focus op het ontwikkelen van jouw vaardigheden. Je volgt trainingen en past direct jouw vaardigheden toe tijdens je werkzaamheden. Jouw collega’s helpen je en sturen je de juiste richting in als dat nodig is.

In het laatste blok brengen we jouw competenties en ambities in kaart en kijken naar waar jouw krachten liggen. Met deze informatie gaan we op zoek naar de functie binnen G-Nius die het beste bij jou past.

Wat ga je doen?

Je begint direct met de werkzaamheden die aansluiten bij jouw interesses en kennis. Je kijkt mee met de business managers om een duidelijk beeld te krijgen van de opdrachtgevers en waar zij naar op zoek zijn. Samen met je collega's ga je op zoek naar professionals die aansluiten bij het gewenste profiel.

Na 3 maanden ga je zelf zoeken naar nieuwe opdrachtgevers die je kan gaan helpen bij het invullen van openstaande vraagstukken. Je wordt verantwoordelijk voor het accountbeheer en gaat op zoek naar de perfect match tussen de opdrachtgever en professional. Dit doe je door zelfstandig professionals te benaderen en intakegesprekken te voeren. Uiteindelijk stel je de beste professional voor bij de opdrachtgever.

Wat de verdeling is tussen recruitment, accountbeheer en sales wordt samen met jou vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo kan jij je optimaal ontwikkelen op de vlakken die aansluiten bij jouw persoonlijke en professionele groeiambitie.

Wat krijg je van ons

  CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD

  AANTREKKELIJK STARTSALARIS VANAF €2.000,-

EEN TRAINEESHIP VAN 1 JAAR

PERSOONLIJK BEGELEIDING

INTENSIEF OPLEIDINGSPROGRAMMA

      TELEFOON EN LAPTOP

  ONGELIMITEERDE BONUSREGELING BOVEN OP JE SALARIS

   MOGELIJKHEDEN VOOR LEASEAUTO MET TANKPAS

Zijn wij een match?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons dat een bericht via WhatsApp en wij bellen je voor een kennismaking.

Uitje G-Nius maastricht

Kom bij het G-Nius team

Als je bij G-Nius komt werken word je onderdeel van een gezellig en enthousiast team.

We vinden het belangrijk dat ons team een hecht team is. Daarom plannen wij het hele jaar door gezellig borrels en uitjes met het team.

Heb jij interesse om een G-Nius te worden en ons traineeship te volgen? Stuur jouw contactgegevens dan naar Leo Keller via 06 22 30 24 60 of lkeller@g-nius.nl. Hij belt je direct om de mogelijkheden te bespreken.

Dit zeggen jouw collega's over werken bij G-Nius

Frank Claassen - G-Nius

Frank Claassen
Business Manager

"Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind is de manier hoe G-Nius zich onderscheidt van onze concurrenten. Eerlijkheid, kwaliteit voor kwantiteit, persoonlijk contact, heldere afspraken en een communicatie die twee kanten opgaat. Dit zijn de ingrediënten van waaruit wij een samenwerking starten, zowel met onze professionals als met onze opdrachtgevers. Waarden om trots op te zijn en waarden die we als team uitdragen."

Michael Bandel - G-Nius

Micheal Bandel
Business Manager

"Wat mij bijzonder goed bevalt, is de enorme passie de wij hebben om de juiste professional op de juiste plaats te bemiddelen. We kijken niet alleen naar wat een professional heeft gedaan, maar vooral ook wat een professional voor een opdrachtgever kan betekenen. We kijken verder dan het cv. Dat maakt ons denk ik anders en hier beleef ik een groot plezier aan. Er is volop ruimte om te ondernemen, initiatieven te ontplooien en bovenal een ‘can do’-mentaliteit. We werken in een hecht team, waarin iedereen snel wordt opgenomen en zijn of haar eigen plek weet te vinden. We vullen elkaar goed aan, wat aanzienlijk resultaat oplevert voor onze opdrachtgevers en professionals."