Vacature Recruiter

Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren: 32-40 uur per week

Verbinden gaat verder dan cv's. Bij G-Nius maken we niet alleen matches, maar bouwen we duurzame relaties. Ontdek de kracht van recruitment met impact en word onderdeel van ons bevlogen team in de bruisende Bossche binnenstad!

Even voorstellen…
Wij zijn een detacherings- en consultancyonderneming. Met een team enthousiaste collega’s halen wij energie uit het samenbrengen van professionals met de juiste rol.

Hierbij vinden we het belangrijk dat we een match maken op basis van persoonlijkheid en bedrijfscultuur en niet alleen op basis van kennis en vaardigheden.

We investeren daarom veel tijd en aandacht in het leren kennen van onze opdrachtgevers en professionals.

Hoe ziet een dag als recruiter bij G-Nius eruit?
We beginnen de dag met een stand-up waarbij we met het team de prioriteiten van de dag bespreken. Samen met Valerie vorm jij het recruitment team. (Valerie is als stagiaire gestart bij G-Nius en doorgegroeid naar recruiter.)

Je start met het opzetten van een search voor een nieuwe rol. Al heb je hier niet heel lang de tijd voor want er staat een interview gepland met een interessante professional. Je wil de persoon achter de cv leren kennen, zowel persoonlijk als zakelijk.

Net voor de lunch heb je overleg met een business manager om zijn openstaande rollen te bespreken en meer informatie te verzamelen.

Rond 12 uur beginnen de eerste collega’s honger te krijgen. Dus snel wat halen bij de supermarkt om vervolgens samen te lunchen. Voor een frisse start van de middag maak je met je collega’s een wandeling (of een wedstrijd snelwandelen als Frank meegaat) in de Bossche binnenstad.

In de middag ga je samen met een business manager naar een opdrachtgever om de eisen en wensen van een nieuwe rol te bespreken. Als je terugkomt ga je direct aan de slag voor deze leuke rol. Na een paar mensen telefonisch gesproken te hebben leg je hun profielen neer bij de business manager om te beoordelen. Een productieve dag dus!

Waarom kiezen voor G-Nius?
Wanneer je bij ons komt werken word je onderdeel van een betrokken en energiek team Dit team bestaat uit 4 verschillende generaties, hierdoor leren wij continu van elkaar. Op ons kantoor in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch hangt een open en informele sfeer. Bij ons krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven.

Wij werken hard, met passie en er is altijd ruimte voor humor. Én leuke uitjes!

Wat bieden wij jou:
Er is een uitstekende balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg je bij ons;

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (vanaf € 2.500,-).
  • Bonusregeling waar jezelf invloed op hebt.
  • Opleiding- en trainingsmogelijkheden,
  • Pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
  • Netto onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld zakenlunches.
  • Je hebt een grote eetlust, als team werken we er elke dag hard aan om de bodem van de snoeppot te kunnen zien.
  • Om het bovenstaande te compenseren dagen we elkaar regelmatig uit met sportieve challanges.

Om je werk goed uit te kunnen voeren word je voorzien van een telefoon, laptop en leaseauto, zoals het hoort.

Bekijk hier onze korte sollicitatieprocedure.

Wil je graag bij G-Nius werken of meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Leo Keller. Bel/Whatsapp naar 06 22 30 24 60 of mail naar lkeller@g-nius.nl. Hij neemt zo snel mogelijk contact met je op om samen naar de mogelijkheden te kijken.