Vacature Recruiter

Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren: 32-40 uur per week

Zoek je niet alleen een uitdagende functie binnen recruitment maar ook een werkgever die jou de kans geeft om jouw talenten optimaal in te zetten?

Bij G-Nius zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde recruiter die samen met ons wil werken aan de groei van G-Nius. Wanneer je bij ons komt werken krijg je alle ruimte om jouw vaardigheden in te zetten. Wij stimuleren je ook om deze en nieuwe vaardigeheden verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen als recruiter? Dat ga jij ons vertellen!
Als recruiter ga je continu op zoek naar het maken van de perfecte match tussen professionals en opdrachtgevers.

In plaats van dat wij een functieprofiel opstellen, draaien we het proces om. Jij mag bepalen hoe jij jouw functie vorm gaat geven. Samen met jou gaan we jouw taken en verantwoordelijkheden opstellen. Heb jij een idee of wens over hoe je de rol zou willen invullen? We horen het graag van je.

We brengen jouw competenties en ambities in kaart en kijken naar waar jouw krachten liggen. Met deze informatie creëren een functie binnen G-Nius die het beste bij jou past.

Wat doen wij?
Sinds 2002 bieden wij ondersteuning en begeleiding aan opdrachtgevers bij het vinden en binden van professionals. Dit doen wij door ons te focussen op IT-, sales-, marketing- en HR-vraagstukken.

Wat kan je van ons verwachten?
Wanneer je bij ons komt werken word je onderdeel van een betrokken en energiek team Dit team bestaat uit 4 verschillende generaties, hierdoor leren wij continu van elkaar. Op ons kantoor in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch hangt een open en informele sfeer. Wij werken hard, met passie en er is altijd ruimte voor humor. Bij ons krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven.

Wat bieden wij jou:
Er is een uitstekende balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg je bij ons;

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (tussen € 2.500,- en € 5.000,-),
  • Ongelimiteerde bonusregeling waar jezelf invloed op hebt,
  • Leaseauto (naar eigen keuze) met tankpas/OV kaart/fiets,
  • Smartphone (vrije keuze) en laptop,
  • Opleiding- en trainingsmogelijkheden,
  • Pensioenregeling,
  • Netto onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld zakenlunches,
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
Bekijk hier onze korte sollicitatieprocedure.

Wil je graag bij G-Nius werken of meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Leo Keller. Bel/Whatsapp naar 06 22 30 24 60 of mail naar lkeller@g-nius.nl. Hij neemt zo snel mogelijk contact met je op om samen naar de mogelijkheden te kijken.