Stage lopen bij G-Nius

Ben jij een student die op zoek is naar een stageplaats? Bij G-Nius hebben wij regelmatig plek voor stagiairs. Wanneer je stage komt lopen bij G-Nius word je onderdeel van het team. Je zal nauw samenwerken met onze collega's. Zij begeleiden jou met jouw werkzaamheden en leren je de fijne kneepjes van het vak. Uiteraard is er voldoende tijd voor jou om aan je opdrachten of onderzoek te werken.

Werken bij G-Nius - Vacatures

Word jij onze nieuwe stagiair?

Bij G-Nius hebben wij regelmatig plek voor een of meerdere stagiairs. Of je nu HRM, bedrijfskunde, commerciële economie of communicatie studeert. Wij gaan met jou op zoek naar de werkzaamheden die aansluiten bij jouw studie, kennis en interesses.

Voor ons staat jouw ontwikkeling centraal en krijg je veel ruimte om aan jouw opdrachten te werken. Hierbij krijg je veel verantwoordelijkheid over je eigen taken en zal jij jouw planning flexibel kunnen indelen.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Stuur dan jouw gegevens naar Leo Keller. Samen met jou kijkt hij dan naar de mogelijkheden.

 

Ervaringen van stagiairs

Lees hier de ervaringen van studenten die bij G-Nius stage hebben gelopen.

Emma Brabers - G-Nius

EMMA BRABERS - Student Human Resource Management (Fontys)

Lees hier het interview waarin Emma vertelt over haar ervaring als stagiaire bij G-Nius.

"Toen ik hier bij G-Nius begon merkte ik gelijk het enthousiasme van de collega’s om naar het werk te gaan. Iedereen is erg betrokken bij de professional, opdrachtgevers, de medewerkers en de wensen van alle partijen.  De betrokkenheid van eenieder maakt het laagdrempelig om aan te sluiten bij de groep. Er is een wil om elkaar te helpen en te ondersteunen. Als stagiaire word je hartelijk verwelkomd. Er zijn nooit te veel vragen en ideeën zijn altijd welkom.  Ik krijg dan ook de vrijheid om mee te werken aan projecten waar mijn interesses liggen. Hierdoor kan ik mezelf ontwikkelen en leren van de mensen om me heen.

Het is niet alleen maar serieus, maar er zijn ook de nodige momenten van rust, even een grapje tussendoor of tijd om even een wandeling door Den Bosch te maken."

Valerie van Arkel - G-Nius

VALERIE VAN ARKEL - Nu Recruitment Consultant bij G-Nius (voorheen student Bedrijfskunde)

Lees hier het interview waarin Valerie vertelt over haar ervaring als stagiaire bij G-Nius.

Floor Storchart G-Nius

FLOOR STORCHART - Student Communicatie- en Informatiewetenschappen

"Ik heb voor G-Nius gekozen, omdat de jonge uitstraling en het kleine team mij erg aansprak. Het stageproces is erg vlot verlopen. Na mijn eerste gesprek bij G-Nius werd ik al gelijk opgebeld dat ik stage mocht komen lopen.

Ik heb in mijn stageperiode geholpen met het ondersteunen van de marketingactiviteiten, zoals het bijhouden van de sociale media kanalen van G-Nius en het versturen van de maandelijkse mailing. Daarnaast heb ik me bezig gehouden met het schrijven van een marketingplan voor G-Nius. Hiervoor heb ik een interne analyse en externe analyse gedaan en aan de hand daarvan een strategie gekozen. Ook heb ik tijdens mijn stage onderzoek gedaan naar het imago van G-Nius. Dit heb ik gedaan door verschillende vragenlijsten te verspreiden over het netwerk van G-Nius.

Ik had vanuit school geen vaste stageopdracht, maar ik kon wel zelf input geven over de werkzaamheden die ik wilde uitvoeren, zoals het schrijven van een marketingplan. Bij G-Nius is er veel vrijheid in het inplannen van je werkzaamheden. Er wordt dus ook veel zelfstandigheid verwacht en er is altijd ruimte voor een eventuele opdracht vanuit school.

Ondanks dat er veel zelfstandigheid van je wordt verwacht, heb je ook erg goede begeleiding. Ik had elke week een voortgangsgesprek met mijn stagedocent. Hierin werd vooral besproken hoe het ging en met welke taken ik vooruit kon. Ook was er veel ruimte voor feedback.

De sfeer bij G-Nius is erg informeel en persoonlijk. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen stagiaires en andere werknemers. Je kan bij iedereen terecht met vragen, niet alleen bij je stagebegeleider. Kortom, een fijne plek om te werken!"

Joep Broeders Junior Business Manager

JOEP BROEDERS - Student bedrijfskunde

"De reden dat ik voor G-Nius heb gekozen is de jonge, maar ook professionele uitstraling van G-Nius die mij aansprak.

Maandagochtend 2 februari had ik mijn eerste stagedag bij G-Nius, in verband met corona was het erg rustig op kantoor. Ik werd die dag wegwijs gemaakt door de vorige stagiair en mijn stagebegeleider. Vanaf het moment dat ik mijn bureau kreeg toegewezen, kon ik mijzelf stapsgewijs gaan ontwikkelen in de praktijk.

Tijdens mijn stage heb ik me bezig gehouden met het onderzoeken van de processen binnen G-Nius en heb ik een advies geschreven op welke punten het beter kan. Naast mijn eigen opdracht hielp ik de business managers regelmatig mee met het zoeken naar kandidaten, plaatsen van vacatures, het opstellen van documenten of handleiding en andere kleine taken.

Bij G-Nius hanteren ze een traditionele wijze van omgaan met een stagiair. De begeleiding bij G-Nius gebeurt op een fijne manier, bij G-Nius sta je naast de business managers en ben je onderdeel van het team. Daarom krijg je begeleiding van in principe iedereen binnen G-Nius.

Ik heb gemerkt dat je soms ook voor andere collega's dan je stagebegeleider ondersteund. Zij helpen je dan ook verder als dat nodig is. Door de informele, maar professionele werksfeer is het makkelijk om je vraag te stellen en is niets raar.

Wat ik als prettig heb ervaren is dat alles mogelijk is, je krijgt erg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daardoor kan je zelf je dag indelen. Je bepaalt zelf wat je wilt doen, en als je iets hebt wat je leuk vind kan je het vaker gaan doen. Andersom is dat ook het mogelijk.

Toen ik bij G-Nius voor het eerst binnen kwam had ik als doel meer van bedrijfsleven te zien en te leren. Tijdens deze vijf maanden heb ik mee kunnen lopen met de business managers en heb ik veel geleerd wat betreft het bedrijfsleven. Wat betreft corona heb ik aan het begin van mijn stage veel thuis gewerkt, in bubbels gingen we naar kantoor, dat heeft er wel voor gezorgd dat ik de organisatie minder goed leerden kennen. Daarnaast was het niet mogelijk om fysiek afspraken bij te wonen. Dat is jammer, want daar had ik erg veel van kunnen leren.

Ik heb mijn stageperiode als een prettige, maar ook gekke periode ervaren. Corona heeft ervoor gezorgd dat het toch allemaal net even anders gebeurden. Daarnaast moest ik wennen aan het 40 uur per week op kantoor werken."

Jelle-Reinke-1

JELLE REINKE - Student junior accountmanager

Ik heb gekozen om bij G-Nius stage te lopen omdat ik Gijs-Jan al goed kende. Corona zorgde ervoor dat het voor veel studenten moeilijk was om een stage te vinden daarom heb ik gebruikgemaakt van mijn netwerk.

Mijn taken bij G-Nius zijn voornamelijk ondersteunende werkzaamheden. Ik heb gegevens in het CRM systeem verwerkt en de business managers en recruiter ondersteund. Daarnaast heb ik geholpen bij bijvoorbeeld marketingacties gericht op opdrachtgevers voor een business dag.

Ik doe onderzoek naar hoe de IT detacheringsmarkt er in 2021 zal gaan uit zien en waar de meeste potentie ligt. Ik word goed begeleid zeker nu met corona heb ik regelmatig contact met mijn stage begeleider. Er hangt hier ook een hele fijne sfeer professioneel maar met genoeg gezelligheid. Je wordt goed betrokken en hebt echt het gevoel dat je erbij hoort.

Ik heb geleerd hoe je beter gericht onderzoek moet doen binnen het bedrijfsleven en hoe je achter de schermen te werk gaat in een onderneming. De stage voldeed niet 100% aan mijn verwachting maar dat komt niet door G-Nius maar door corona. Door corona kon ik bijvoorbeeld niet naar een fysieke afspraak wat ik jammer vond en heb ik minder goed het bedrijf kunnen leren kennen als dat ik zou willen.

Ik vind dat G-Nius het zo goed als ze konden hebben gedaan ondanks corona