Vacature accountmanager

Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren: 32-40 uur per week

Bij G-Nius maken we niet alleen matches, maar bouwen we aan duurzame relaties. Word jij als Accountmanager (Business Manager) onderdeel van ons bevlogen team in de bruisende Bossche binnenstad?

Hoe ziet een dag als accountmanager bij G-Nius eruit?
We starten de dag met een energieke stand-up waarbij we de prioriteiten van de dag bespreken. Je geeft een update van de rollen die openstaan bij jouw opdrachtgevers. Daarnaast stel je de rest van het team op de hoogte van de vorderingen binnen jouw salestrajecten. Als team geef je elkaar tips en tricks en kijken we naar hoe we elkaar kunnen ondersteunen.

Samen met Mike, Frank, Sjoerd en Leo vorm je een team als Business Manager. Natuurlijk werk je ook nauw samen met de afdelingen Recruitment en Marketing.

Na de stand-up start je met het bespreken van searches met recruitment. Daarna maak je je klaar om een intake van een professional met een opdrachtgever bij te wonen. Net voor de lunch heb je nog een belronde om afspraken in te plannen bij klanten en prospects.

Rond 12 uur beginnen de eerste collega’s honger te krijgen. Dus snel wat halen bij de supermarkt om vervolgens samen te lunchen. Voor een frisse start van de middag maak je met je collega’s een wandeling in de Bossche binnenstad.

Met nieuwe energie kan jij je weer focussen op de business. In de middag ga je op bezoek bij een bestaande opdrachtgever om nieuwe aanvragen door te nemen. Door de aanvragen face-to-face te bespreken kun je een effectieve strategie bepalen en de verwachtingen managen. Onderweg terug naar kantoor bel je het recruitment team om de nieuwe aanvragen te bespreken.

Je sluit de dag af met administratieve taken, zoals contracten in orde maken en factureren.

Benieuwd hoe een dag als Business Manager eruit kan zien? Bekijk dan hier de video en loop een dag mee als Business Manager bij G-Nius.

Even voorstellen…

Wij zijn een detacherings- en consultancyonderneming. Met een team enthousiaste collega’s halen wij energie uit het samenbrengen van professionals met de juiste rol.

Hierbij vinden we het belangrijk dat we een match maken op basis van persoonlijkheid en bedrijfscultuur en niet alleen op basis van kennis en vaardigheden. We investeren daarom veel tijd en aandacht in het leren kennen van onze opdrachtgevers en professionals.

Waarom kiezen voor G-Nius?
Wanneer je bij ons komt werken word je onderdeel van een betrokken en energiek team Dit team bestaat uit 4 verschillende generaties, hierdoor leren wij continu van elkaar. Op ons kantoor in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch hangt een open en informele sfeer. Bij ons krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven.

Wij werken hard, met passie en er is altijd ruimte voor humor. Én leuke uitjes!

Wat bieden wij jou:
Er is een uitstekende balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg je bij ons;

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (vanaf € 2.500,- - €3.500,-).
  • Bonusregeling waar jezelf invloed op hebt.
  • Opleiding- en trainingsmogelijkheden,
  • Pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
  • Netto onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld zakenlunches.
  • Je hebt een grote eetlust, als team werken we er elke dag hard aan om de bodem van de snoeppot te kunnen zien.
  • Om het bovenstaande te compenseren dagen we elkaar regelmatig uit met sportieve challanges.

Om je werk goed uit te kunnen voeren word je voorzien van een telefoon, laptop en leaseauto, zoals het hoort.

Bekijk hier onze korte sollicitatieprocedure.

Wil je graag bij G-Nius werken of meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Leo Keller. Bel/Whatsapp naar 06 22 30 24 60 of mail naar lkeller@g-nius.nl. Hij neemt zo snel mogelijk contact met je op om samen naar de mogelijkheden te kijken.