Vacature Senior accountmanager

Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren: 32-40 uur per week

Bij G-Nius maken we niet alleen matches, maar bouwen we aan duurzame relaties. Word jij als Accountmanager (Business Manager) onderdeel van ons bevlogen team in de bruisende Bossche binnenstad?

Hoe ziet jouw week eruit bij G-Nius?
Iedere dag in de rol van accountmanager is anders..

Maandag: Strategische planning en tactisch overleg Je begint de week met het analyseren van de voortgang van jouw eigen businessplan. Je analyseert markttrends, identificeert kansen en volgt jouw strategische doelstellingen. In de middag zit je bij een opdrachtgever voor tactisch overleg over de resources voor een groot project. Je bespreekt de behoeften van de opdrachtgever en adviseert concrete oplossingen, waarbij je rekening houdt met het beschikbare budget en de beschikbare IT-professionals.

Dinsdag: Acquisitie en relatiebeheer Vandaag staat in het teken van het acquireren van potentiële opdrachtgevers en het beheren en uitbouwen van bestaande relaties. Je voert salesgesprekken met potentiële klanten en onderhoudt contact met bestaande klanten om de relatie te versterken. Tijdens deze gesprekken achterhaal je de volledige behoeften van de opdrachtgevers en adviseer je concrete oplossingen die aansluiten bij hun wensen en behoeften.

Woensdag: Werving en selectie Op woensdag focus je je op het werven en selecteren van IT-professionals die perfect passen bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Je screent cv's, voert sollicitatiegesprekken en selecteert geschikte professionals voor openstaande posities. Na het voorstellen van de professionals bij de opdrachtgever bel je de opdrachtgever om de professionals mondeling toe te lichten. Je stuurt op een nadere kennismaking zodat beide partijen de verwachtingen naar elkaar uit kunnen spreken.

Donderdag: Ontwikkeling van new business en op bezoek bij relaties Vandaag richt je je op het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen. Je verkent de markt, identificeert potentiële klanten en benadert hen met op maat gemaakte voorstellen. Tijdens netwerkevenementen en afspraken met potentiële opdrachtgevers presenteer je de diensten van G-Nius en overtuig je hen van de toegevoegde waarde van onze onderneming.

Vrijdag: Op bezoek bij professionals en afsluiting van de week Op vrijdag besteed je tijd aan het bezoeken van jouw professionals, waarbij je hen ondersteunt en motiveert om hun rol optimaal uit te oefenen. Je bespreekt de voortgang van projecten, geeft feedback en stelt samen met opdrachtgever doelen voor de komende weken. Daarna sluit je de week af met administratieve taken, zoals het in orde maken van contracten en facturatie.

Even voorstellen…

Wij zijn een detacherings- en consultancyonderneming. Met een team enthousiaste collega’s halen wij energie uit het samenbrengen van professionals met de juiste rol.

Hierbij vinden we het belangrijk dat we een match maken op basis van persoonlijkheid en bedrijfscultuur en niet alleen op basis van kennis en vaardigheden. We investeren daarom veel tijd en aandacht in het leren kennen van onze opdrachtgevers en professionals.

Wat vragen we van jou?

 • Je wil bouwen aan langdurige relaties op basis van persoonlijke aandacht en vertrouwen;
 • Je vindt het voeren van gesprekken op strategisch en tactisch niveau uitdagend en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je bezit HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent een energiek persoon die liever bij een opdrachtgever dan op kantoor zit;
 • Je bezit een ondernemingsgeest en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je wil onderdeel zijn van een hecht team dat elkaar uitdaagt, motiveert en helpt groeien;
 • Je hebt een flinke dosis humor (als enige om je eigen grappen lachen telt ook).

Waarom kiezen voor G-Nius?
Wanneer je bij ons komt werken word je onderdeel van een betrokken en energiek team Dit team bestaat uit 4 verschillende generaties, hierdoor leren wij continu van elkaar. Op ons kantoor in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch hangt een open en informele sfeer. Bij ons krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven.

Wat bieden wij jou:
Er is een gezonde balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg je bij ons uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hieronder vallen;

 • Een bruto maandsalaris tussen de €3800,- / €5000,- (fulltime) + ongelimiteerde bonus- en pensioenregeling. Afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Opleiding- en trainingsmogelijkheden,
 • Pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
 • Onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld zakenlunches.
 • Regelmatig uitjes zoals o.a. netwerkborrels, Oktoberfest (inclusief lederhosen of dirndl) en teamuitjes,
 • Werken in een hecht team in de Bossche binnenstad,
 • Om je werk goed uit te kunnen voeren word je voorzien van een telefoon, laptop en leaseauto, zoals het hoort.

Bekijk hier onze korte sollicitatieprocedure.

Wil je graag bij G-Nius werken of meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Leo Keller. Bel/Whatsapp naar 06 22 30 24 60 of mail naar lkeller@g-nius.nl. Hij neemt zo snel mogelijk contact met je op om samen naar de mogelijkheden te kijken.