Vacature Talent Sourcer

Locatie: 's-Hertogenbosch
Uren: Parttime/Fulltime

Verbinden gaat verder dan cv's. Bij G-Nius maken we niet alleen matches, maar bouwen we duurzame relaties. Ontdek de kracht van recruitment met impact en word onderdeel van ons bevlogen team in de bruisende Bossche binnenstad!

Even voorstellen…
Wij zijn een detacherings- en consultancyonderneming. Met een team enthousiaste collega’s halen wij energie uit het samenbrengen van professionals met de juiste rol.

Hierbij vinden we het belangrijk dat we een match maken op basis van persoonlijkheid en bedrijfscultuur en niet alleen op basis van kennis en vaardigheden.

We investeren daarom veel tijd en aandacht in het leren kennen van onze opdrachtgevers en professionals.

Dit ga je doen als Talent Sourcer?

Jij gaat aan de slag als verlengstuk van de Business Managers & Recruitment Consultants. Als Talent Sourcer ben jij als sparringpartner binnen het team en dé persoon die zorgt voor de toevoer van kandidaten.

Zodra de Business Manager een nieuwe aanvraag binnen heeft gekregen, ga jij samen met de Business Manager in overleg om te bespreken welke kandidaten er nodig zijn voor de functie. Ook zorg jij ervoor dat de opdracht online wordt geplaatst en ga jij direct aan de slag met het zoeken naar passende kandidaten.

Hierbij maak jij gebruik van onze opgebouwde database en diverse recruitment kanalen. Zodra jij een passende kandidaat hebt gevonden ga jij in gesprek met de kandidaat en stel jij alle benodigde kwalificatie vragen. Vind jij het een passende kandidaat? Dan stel jij deze voor bij de Business Manager en neemt de Business Manager het verder van je over. Jij gaat uiteraard weer verder met het zoeken naar de volgende kandidaat!

Waarom kiezen voor G-Nius?
Wanneer je bij ons komt werken word je onderdeel van een betrokken en energiek team Dit team bestaat uit 4 verschillende generaties, hierdoor leren wij continu van elkaar. Op ons kantoor in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch hangt een open en informele sfeer. Bij ons krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven.

Wij werken hard, met passie en er is altijd ruimte voor humor. Én we maken als team leuke uitjes!

Je past extra goed in ons team als je net als wij een grote eetlust hebt en van een uitdaging houdt. Als team werken we er elke dag hard aan om de bodem van de snoeppot te kunnen zien. Om dit te compenseren dagen we elkaar regelmatig uit met sportieve challanges, zoals een Vestingloop of een stappen challange.

Wat bieden wij jou:
Er is een uitstekende balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg je bij ons;

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (vanaf € 2.300,- o.b.v. 40 uur).
  • Bonusregeling waar jezelf invloed op hebt.
  • Opleiding- en trainingsmogelijkheden,
  • Pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.

Om je werk goed uit te kunnen voeren word je voorzien van een telefoon, laptop, zoals het hoort.

Bekijk hier onze korte sollicitatieprocedure.

Wil je graag bij G-Nius werken of meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Leo Keller. Bel/Whatsapp naar 06 22 30 24 60 of mail naar lkeller@g-nius.nl. Hij neemt zo snel mogelijk contact met je op om samen naar de mogelijkheden te kijken.